Stressreductie programma

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Coachstudio (regio Amsterdam)  & online coaching 

Erkend en bevoegd personal coach

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Stress is een veel voorkomend issue. Het kan je enorm in de weg staan en kan resulteren in mentale en fysieke klachten. Pak je langdurig stresssignalen niet aan, dan kan dat grote consequenties hebben. Met dit programma pak jij de regie over stress.

Over dit programma

Gelukkig kun je stress ook verminderen. Daar zijn veel methodes voor. Personal coaching is een van de methodes die je kunt inzetten om stress te verminderen. In personal coaching richten we ons met name op de oorzaak van stress die vaak voortkomt uit persoonlijke overtuigingen. Jouw gedachte dat alles goed moet, dat je snel moet werken, je angst om nee te zeggen of om voor jezelf op te komen.

Samen onderzoeken waar jouw overtuiging vandaan komt, veelal komt het voort uit een overtuiging uit het verleden waarop je een strategie hebt ontwikkeld. Toen misschien succesvol, maar nu wellicht niet meer. Met doelgerichte gesprekken en oefeningen werken we aan jouw assertiviteit, het aangeven van je grenzen en het voor jezelf opkomen.

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen manier, informele maar doeltreffende manier.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met me in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.

Of bel me even  06 52 86 19 29

Inhoud:

 

Inzicht in stress 

Je krijgt inzicht in zaken die jou stress opleveren en leert hoe je daarmee om kunt gaan

Grenzen stellen

Je leert assertiever te worden, zodat je beter je grens kunt aangeven 

Loskomen van overtuigingen

Je ervaart hoe je los kunt komen van overtuigingen en gedachten dat alles altijd goed gedaan moet worden

Kiezen voor jezelf

Je gaat niet meer altijd eerst gaan rennen voor anderen, maar eerst aan jezelf denken.

Sterker overkomen

Je kunt sterker overkomen op het werk en kunt zeggen wat je denkt op een empathische manier.

Prioriteiten stellen

Je krijgt inzicht in hoe je prioriteiten stelt, kunt kiezen wat echt belangrijk is, wat moet en wat je niet hoeft te doen.

Balans bewaken

Je kunt gericht keuzes maken voor dingen die voor jou belangrijk zijn, werkt toe naar een voor jou fijne balans tussen inspanning en ontspanning.

Stress reductie coachprogramma

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

  • Gratis intakegesprek van 1 uur
  • 4 coachsessies van 1,5 uur
  • 3 maanden support app/email
  • Toegang tot online portal met oefeningen
  • Met NOBCO coachmonitor
Willem van Duuren

Over mij.

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

E book

Wil jij starten met een coachtraject? Download dan mijn gratis E-book en lees meer dan 35 tips om jouw coachtraject succesvol te maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Inhoud