De regie pakken

Personal coachprogramma

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Coachstudio (regio Amsterdam)  & online coaching

Erkend en bevoegd personal coach

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Kompleet personal coaching programma

Soms loopt het anders dan je verwacht. Loop je tegen obstakels aan die je in de weg staan. Persoonlijke belemmeringen, onrust, angsten, overbelasting, onzekerheid, of impactvolle gebeurtenissen die je niet kunt loslaten. We hebben er allemaal wel eens last van. Je kunt hierdoor uit regie raken, het gevoel hebben dat je vastloopt, niet kan doen wat je eigenlijk wil doen. 

Ik help jou de regie terug te pakken door met jou te werken aan zelfinzicht, het ontwikkelen van vaardigheden en nemen van actiestappen richting jouw persoonlijk doel. Samen zullen we een op maat gemaakt traject samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Ik coach met verschillende coachmethodes (NLP, ACT, TA, systemisch werk, Voicedialogue en oplossingsgericht)

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen manier, informele maar doeltreffende manier.

De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Een coachtraject is altijd op maat. Een greep uit jouw opbrengst…

 

In regie zijn

Je pakt de regie over wat je wil bereiken door te veranderen, te accepteren of weg te gaan uit de situatie

Rust

Je ervaart meer rust in je hoofd door je uitdagingen te bespreken en effectief te kijken naar oplossingen

Duidelijkheid

Je creeërt een helder overzicht in wat je wil bereiken en op welke manier

Heldere keuzes

Je ontdekt wat voor jou de beste keuzes zijn en zet stappen om doel te bereiken

Effectiviteit

Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan

Zelfverzekerdheid

Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

Inzicht, bewustwording en vaardigheden

Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

Minder stress

Je deelt je zorgen, bespreekt je issues met mij en we onderzoeken mogelijke oplossingen op een gestructureerde wijze, zodat je minder stress gaat ervaren.

 

 

 

Weten of dit een geschikt programma voor jou is?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

  • 6 coachsessies
  • Gratis intakegesprek
  • Toegang tot online coaching oefenmodellen
  • 6 maanden support via app/mail
  • Met NOBCO coachmonitor

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Willem van Duuren

Over mij.

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.

Inhoud