Sterker overkomen programma

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Erkend coach

Erkend en bevoegd personal coach

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Nee zeggen en voor jezelf opkomen kan soms best lastig zijn. Als gevolg daarvan zeg je misschien te vaak toch ja tegen dingen die je eigenlijk niet wilt. In het programma ‘Sterker Overkomen’ leer je hoe je met empathie nee kunt zeggen en beter voor jezelf kunt opkomen.

Over dit programma

Dit coachprogramma “Sterker overkomen”, bestaat uit drie krachtige sessies van elk 1,5 uur en een gratis intake van 1 uur. Gedurende deze sessies staat jouw persoonlijke groei centraal, met de focus op het ontwikkelen van assertiviteit. Je leert essentiële vaardigheden om zelfverzekerd en doeltreffend te communiceren. Daarnaast begeleid ik jou bij het stellen van duidelijke grenzen, zodat jij jouw persoonlijke en professionele ruimte effectief kunt bewaken. Het programma biedt tevens ondersteuning bij het vergroten van jouw empathisch vermogen, waardoor je in staat bent om je beter in anderen te verplaatsen en constructieve relaties op te bouwen. Kortom, dit persoonlijke programma is ontworpen om jouw groei en effectieve communicatie te bevorderen.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met me in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.

Of bel me even  06 52 86 19 29

Inhoud:

Assertief worden

Assertiviteit is een vaardigheid die je kunt leren. Empathie speelt hierin een belangrijke rol. Je leert de verschillen tussen sub-assertief, assertief en over-assertief en hoe je dit kunt sturen.

Grenzen stellen

Je eigen grens bepalen is soms best lastig. We zoeken samen uit vanuit welke overtuiging dit lastig is voor jou en hoe je daar beter mee kunt omgaan.

Empathisch overkomen

Empathie is belangrijk om gesprekken te voeren vanuit een gelijkwaardige positie. Ik ben ok, jij bent ok. Je zoekt naar een volwassen positie. Je leert vaardigheden waarmee je leert hoe je empathie kunt inzetten in ieder gesprek.

Sterker overkomen

Voel je je wel eens klein tegenover je baas, of extraverte personen? We zoeken uit waar dit vandaan komt en hoe je kunt werken naar een gelijkwaardige positie, zodat je sterker in je schoenen staat. 

Weten of dit een geschikt programma voor jou is?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

Sterker overkomen coachprogramma

  • 3 coachsessies van 1,5 uur
  • Gratis intakegesprek
  • Toegang tot online coaching oefenmodellen
  • 3 maanden support via app/mail
  • Met NOBCO coachmonitor

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Willem van Duuren

Over mij.

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.

Inhoud