Coachend leiderschap

Willem van Duuren – Geaccrediteerd coach | NOBCO

Nobco coach

Ontwikkel jouw vaardigheden als coachend leider en bereik meer efficiëntie en rust met dit praktijkgerichte programma.

Iedere maand werken aan jouw leiderschap, praktijkgericht.

Coachend leiderschap is een vaardigheid die je kunt leren en moet onderhouden. Het is een leiderschapsstijl waarbij je de ander meer verantwoordelijkheid geeft waardoor je zelf kunt doen wat je moet doen. Je creëert daarmee sterke teams, meer efficiëntie en het kost je minder energie. Met dit programma ga jij iedere maand praktijkgericht aan de slag om jouw vaardigheden als leider te versterken.

Leren door doen.

Leren is doen. Het ontwikkelen van vaardigheden is een kwestie van doen, doen en doen. Fouten maken, reflecteren, opnieuw proberen, net zo lang totdat je de vaardigheid beheerst. En dat is waar het bij coachend leiderschap om draait, het beheersen van je vaardigheden, zodanig dat het jouw tweede natuur wordt om coachend leiding te geven.

Bespreek maandelijks jouw praktijkcases en versterk je vaardigheden als leider.

Met dit programma werken we  praktijkgericht maandelijks aan het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden. 2 uur per maand bespreken jouw praktijkcases. Waar loop je tegenaan, wat vind je lastig, wat gaat heel goed en wat wil je verder ontwikkelen. Ik ben jouw spiegel, mentor en sparringspartner. 2 uur per maand een jaar lang werk jij met focus aan jouw leiderschap zodat het je natuurlijke leiderschapsstijl gaat worden en jij meer rust en efficiëntie bereikt.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor leiders die teams aansturen en hun vaardigheden gericht willen verbeteren. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd leider bent, grote of kleine teams aanstuurt.  Het is fijn als je bekend bent met coachend leiderschap, maar geen must. In het programma behandelen we de verschillende rollen die jij aanneemt. gesprekstechnieken, hoe je verantwoordelijkheid bij de ander legt en alles wat er komt kijken bij effectief leiderschap.

Over mij.

Met mijn ervaring als sr. manager bij HEMA, als CEO van Kamera-Express en als zelfstandig ondernemer begrijp ik wat het betekent om leider te zijn en iedere dag onder druk te staan om resultaat te bereiken. Met die rugzak aan ervaring help ik jou als bevoegd coach om die uitdagingen te overwinnen. No-Nonsense en to-the point

Wat dit programma jou oplevert.

Dit programma helpt jou om je vaardigheden als leider zodanig te ontwikkelen dat het je natuurlijke leiderschapsstijl wordt. Leren door te doen en te reflecteren. Dat maakt dit programma uniek, want zeg nou eerlijk, hoe vaak sta je eigenlijk stil bij jouw vorderingen op het gebied van leiderschap en wie ondersteunt jou daarbij.

Door maandelijks te reflecteren en je praktijkcases te bespreken, ontwikkel je jouw vaardigheden beter en efficiënter. Je leert je valkuilen te herkennen en te omzeilen, je krijgt meer grip op de rol die je als leider aanneemt en wordt maandelijks weer geïnspireerd om het beter te doen. Ik gebruik leiderschapsmodellen en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk en neem jouw persoonlijke uitdagingen mee in onze gesprekken. Zo pak jij de regie over jouw leiderschap op een structurele en efficïente manier.

Onze gesprekken houden we in mijn coachstudio, landelijk gelegen in Baambrugge net buiten Amsterdam, of op mijn coachboot in de zomer, of buiten in de prachtige landelijke groene omgeving.

Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Boek direct een vrijblijvende kennismaking in of bel me als je nog vragen hebt.

Zwarte En Witte Telefoon Pictogram. Vector Telefoon Symbool ...06 52 86 19 29

 

Resultaat

Je ontwikkelt doorlopend jouw vaardigheden als leider door praktijkcases te bespreken en te reflecteren op hoe je het de volgende keer nog beter kunt doen.

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJe bent doorlopend gericht bezig met het versterken van jouw leiderschap door de maandelijkse coachsessies van 2 uur.

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJe reflecteert op jouw praktijksituaties en ontwikkelt vaardigheden die je direct kunt uitvoeren.

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJe verhoogt je efficïentie doordat je verantwoordelijkheden daar laat waar ze horen en zelf meer tijd overhoudt voor dingen die jij wil doen.

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJe stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden waardoor ze sterker worden, meer verantwoordelijkheid nemen en meer resultaat zullen boeken.

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJe krijgt maandelijks weer nieuwe inspiratie en energie om een volgende stap te zetten in jouw leiderschapsstijl.

 

En persoonlijke uitdagingen nemen we mee in onze gesprekken.

 

Ontwikkel en versterk je leiderschap

10 coachsessies van 2 uur (vrij te plannen)

Praktijkgericht coachprogramma voor ondernemers, CEO’s, managers, leiders die hun leiderschap willen versterken.

Inhoud programma

Voor ondernemers, CEO’s leiders en managers die hun leiderschap willen versterken.

 • Ontwikkel je leiderschapstijl
 • Kom sterker over als leider
 • Leer coachend leidinggeven
 • Beter delegeren
 • Leer hoe je regie als leider vasthoudt
 • Goede feedback geven en ontvangen
 • Situationeel leiderschap
 • Jouw rol als leider, manager en coach
 • Sterke teams bouwen
 • Beter communiceren
 • Hoe je empathie te balanceren
 • Ontdek jouw valkuilen
 • en meer

Dit coachprogramma, bestaande uit 10 sessies van 2 uur verspreid over 12 maanden, richt zich op de ontwikkeling van jouw leiderschap. Je leert jouw leiderschapstijl te ontwikkelen aan de hand van jouw praktijkcases. Onderwerpen als, sterker overkomen als leider, effectief coachend leidinggeven, situationeel leiderschap, het bewaken van regie, de dynamiek van jouw rol als leider, manager en coach en nog veel meer onderwerpen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het bouwen van sterke teams en het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Kortom, een uitgebreid programma dat alle aspecten van leiderschap omvat. Dit programma is geschikt voor managers, CEO’s, leiders die dagelijks leidinggeven. Gedurende het programma pakken we jouw praktijkcases op en gaan daarmee aan de slag. Je leert te werken volgende de NONONS coachend leiderschapmethode en krijgt daarvoor ook de bijbehorende studieboeken ter ondersteuning.

€3.150,-

excl. BTW