Luister naar jezelf

Voice Dialogue coachprogramma

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Erkend coach

Erkend en bevoegd personal coach

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Voice Dialogue coach programma

Soms staan jouw overheersende gedachten je in de weg, of brengen ze veel onrust. Ieder mens heeft per dag tienduizenden gedachten. Dit Voice Dialogue coachprogramma, richt zich op het effectief omgaan met beperkende gedachten. Je leert actief te luisteren naar jezelf en krijgt tools om los te komen van gedachten die je groei belemmeren. Gedurende de sessies word je begeleid in het verkennen en defuseren van belemmerende gedachten, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een programma ontworpen om jou te ondersteunen bij het navigeren door, en het loslaten van belemmerende gedachten en het bevorderen van innerlijke groei.

De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Jouw opbrengst uit dit Voice dialogue programma…

 

In regie zijn

Je pakt de regie terug over jouw overheersende gedachten en leert hoe je kunt defuseren (afstand nemen)

Rust

Je ervaart meer rust in je hoofd doordat je bepaalde gedachte leert herkennen en kunt sturen, zodat je meer ruimte en rust krijgt.

Inzicht

Ergens heb jij bepaalde gedachten gevormd, bijvoorbeeld; alles moet goed zijn. Je leert in te zien waar dit vandaan komt.

Beter naar jezelf luisteren

Je leert beter naar jezelf te luisteren en zelf te beslissen wat belangrijk is voor jou op dat moment.

Effectiviteit

Je wordt effectiever doordat je bepaalde beperkende gedachten kunt verbannen, zodat je gaat doen wat je eigenlijk wil doen.

Zelfverzekerdheid

Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

Inzicht, bewustwording en vaardigheden

Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 

 

 

 

Luister naar jezelf coachprogramma

  • 4 coachsessies
  • Gratis intakegesprek
  • Toegang tot online coaching oefenmodellen
  • 3 maanden support via app/mail
  • Met NOBCO coachmonitor

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Willem van Duuren

Over mij.

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.

Inhoud