Lifecoach – Personal coach

Willem van Duuren – Geaccrediteerd coach | NOBCO

Nobco coach

Ik help jou de regie te pakken over;

 

Persoonlijke ontwikkeling. Wanneer overtuigende gedachten of belemmeringen jou in de weg staan om te doen wat je wil doen.

✅ Stress verminderen. Wanneer je merkt dat je last hebt van stress en zoekt naar oplossingen om daarvan af te komen.

Sterker overkomen. Als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen, jezelf te presenteren of wanneer onzekerheid je overvalt.

Loslaten van dingen die je in de weg staan. Als je het lastig vindt om dingen los te laten.

In regie zijn. Eigen keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn, zoals minder gaan rennen voor anderen en meer kiezen voor jezelf.

Effectief keuzes te maken. Wanneer je staat voor lastige keuzes en niet goed weet welke het beste is voor jou.

Assertief worden en empathie verhogen. Wanneer en hoe je voor je zelf op een empathische manier kunt opkomen.

Je privé-werkbalans te verbeteren. Als je de balans tussen inspanning en ontspanning wilt verbeteren.

 

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden waarmee ik jou kan helpen om de regie te pakken. Iedere coachvraag is anders en vraagt een maatwerk aanpak. Wil je weten wat ik voor jou kan doen, neem dan even contact op.

 

Gratis kennismaken met coaching

Tijdelijke actie in februari en maart.

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen, dan is dit een mooie gelegenheid om het zelf te ontdekken. De eerste vrijblijvende sessie krijg je van mij cadeau. Zo ontdek je in de praktijk hoe ik werk en wat het je brengt. Voorafgaand aan de eerste sessie plannen we ook een intakegesprek van ca 30 minuten online om eerst kennis te maken.

Wil je gebruik maken van de actie, boek dan hier je afspraken in.

Wat lifecoaching jou oplevert.

Zelfinzicht, vaardigheid, actie

Kortom, in regie zijn. Soms loopt het anders dan je verwacht. Loop je tegen obstakels aan die je in de weg staan. Persoonlijke belemmeringen, onrust, angsten, overbelasting, onzekerheid, of impactvolle gebeurtenissen die je niet kunt loslaten. We hebben er allemaal wel eens last van, niets is menselijker. Je kunt hierdoor uit regie raken, het gevoel hebben dat je vastloopt, niet kan doen wat je eigenlijk wil doen. Je bent even de regie kwijt.

Ik help jou de regie terug te pakken door met jou te werken aan zelfinzicht, het ontwikkelen van vaardigheden en nemen van actiestappen richting jouw persoonlijk doel. Samen zullen we een op maat gemaakt traject samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Of je nu streeft naar professionele ontwikkeling, persoonlijke groei of het verbeteren van specifieke vaardigheden, ik help jou om je doel effectief te bereiken.

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen manier, informele maar doeltreffende manier. 

 Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met me in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.

Of bel me even Zwarte En Witte Telefoon Pictogram. Vector Telefoon Symbool ...06 52 86 19 29

 

Bereik ook jouw doel

Wat je doel ook is, als je het helder hebt kunnen we aan de slag. Ik coach met verschillende coachmethodes (NLP, ACT, TA, systemisch werk, Voicedialogue en oplossingsgericht)

Een greep uit verschillende doelen: Wat is jouw doel?

Betere werk-privébalans creëren, zodat je meer rust ervaart

Assertiever overkomen,  zodat je zelf in regie blijft en beter nee kunt zeggen op een empathische wijze

Loskomen van vervelende of overtuigende gedachten, die je beperken of onzeker maken, je niet meer klein voelen

Meer regie kunnen pakken in wat je zelf wil bereiken en stress verminderen, voor jezelf opkomen

Niet meer altijd eerst gaan rennen voor anderen, maar eerst aan jezelf denken

Stoppen met altijd alles maar goed willen doen, leren dat goed ook vaak goed genoeg is

Sterker overkomen op het werk, leren zeggen wat je denkt

Gericht keuzes maken voor dingen die voor jou belangrijk zijn

En vele andere doelen…

 

Coachprogramma’s

Extra’s; Gratis gebruik van de NOBCO coachmonitor | Een coachboek als naslagwerk naar keuze| Gratis Check-up sessie na 6 maanden

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Veelgestelde vragen

Over mij

Als bevoegd coach, werk ik met verschillende technieken zoals TA, Voice Dialogue, systemisch werk, NLP en oplossingsgericht coachen. Samen zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en ik bied de juiste ondersteuning om ze te behalen. We gaan aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van obstakels en het vinden van een goede balans in je leven. Mijn begeleiding gaat verder dan doelen behalen; het helpt je een positieve mindset te ontwikkelen en levenslange vaardigheden te verwerven die je in verschillende situaties van pas zullen komen.

Tegen welke uitdaging loop jij aan? Laat het me weten.

Willem.

Inhoud