Luister naar jezelf

Over dit programma

Reken af met je overtuigende gedachten die je in de weg zitten met dit korte voicedialogue coachprogramma van 4 sessies.

Luister naar jezelf

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Luister naar jezelf programma

Soms staan jouw overheersende gedachten je in de weg, of brengen ze veel onrust. Ieder mens heeft per dag tienduizenden gedachten. Dit Voice Dialogue coachprogramma, richt zich op het effectief omgaan met beperkende gedachten. Je leert actief te luisteren naar jezelf en krijgt tools om los te komen van gedachten die je groei belemmeren. Gedurende de sessies word je begeleid in het verkennen en defuseren van belemmerende gedachten, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een programma ontworpen om jou te ondersteunen bij het navigeren door en loslaten van belemmerende gedachten, en het bevorderen van innerlijke groei.
De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Boek je gratis kennismaking
 1. In regie zijn

  Je pakt de regie terug over jouw overheersende gedachten en leert hoe je kunt defuseren (afstand nemen)

 2. Rust

  Je ervaart meer rust in je hoofd doordat je bepaalde gedachte leert herkennen en kunt sturen, zodat je meer ruimte en rust krijgt.

 3. Inzicht

  Ergens heb jij bepaalde gedachten gevormd, bijvoorbeeld; alles moet goed zijn. Je leert in te zien waar dit vandaan komt.

 4. Beter naar jezelf luisteren

  Je leert beter naar jezelf te luisteren en zelf te beslissen wat belangrijk is voor jou op dat moment.

 5. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je bepaalde beperkende gedachten kunt verbannen, zodat je gaat doen wat je eigenlijk wil doen.

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

 7. Inzicht, bewustwording en vaardigheden

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

Is dit programma voor jou geschikt?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

 • Luister naar jezelf

  4 coachsessies van 1,5 uur

  Fysiek & online

  Compleet programma gericht op beter omgaan met belemmerende en overtuigende gedachten.

  Inhoud programma

  • Gratis kennismaking & intakegesprek
  • 4 coachsessies van 1,5 uur
  • Met NOBCO coachmonitor
 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren Personal- & Businesscoach

  Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

  Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

   

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

  Meer over Willem

  Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

  Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Ontdek wat coaching jou kan opleveren.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Kom langs in de coachstudio of boek een online sessie.