De regie pakken

Over dit programma

Reken af met persoonlijke belemmeringen, onrust, angsten, overbelasting, onzekerheid, stress en andere zaken waar je last van hebt met dit complete personal coaching programma.

locatie2

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Soms loopt het anders dan verwacht en raak je de regie kwijt. Met dit personal coachprogramma help ik jou de regie weer terug te pakken. In 6 efficiënte sessies werken we aan bewustwording, het ontwikkelen van vaardigheden het nemen van actiestappen richting jouw doel.

Compleet personal coaching programma

Soms loopt het anders dan je verwacht. Loop je tegen obstakels aan die je in de weg staan. Persoonlijke belemmeringen, onrust, angsten, overbelasting, onzekerheid, of impactvolle gebeurtenissen die je niet kunt loslaten. We hebben er allemaal wel eens last van. Je kunt hierdoor uit regie raken, het gevoel hebben dat je vastloopt, niet kan doen wat je eigenlijk wil doen.

Ik help jou de regie terug te pakken door met jou te werken aan zelfinzicht, het ontwikkelen van vaardigheden en nemen van actiestappen richting jouw persoonlijk doel. Samen zullen we een op maat gemaakt traject samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Ik coach met verschillende coachmethodes (NLP, ACT, TA, systemisch werk, Voicedialogue en oplossingsgericht)

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen manier, informele maar doeltreffende manier.

De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Plan je kennismaking
 1. In regie zijn

  Je pakt de regie over wat je wil bereiken door te veranderen, te accepteren of weg te gaan uit de situatie

 2. Rust

  Je ervaart meer rust in je hoofd door je uitdagingen te bespreken en effectief te kijken naar oplossingen

 3. Duidelijkheid

  Je creeërt een helder overzicht in wat je wil bereiken en op welke manier

 4. Heldere keuzes

  Je ontdekt wat voor jou de beste keuzes zijn en zet stappen om doel te bereiken

 5. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

 7. Inzicht, bewustwording en vaardigheden

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 8. Minder stress

  Je deelt je zorgen, bespreekt je issues met mij en we onderzoeken mogelijke oplossingen op een gestructureerde wijze, zodat je minder stress gaat ervaren.

Is dit programma voor jou geschikt?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

 • De regie pakken

  6 coachsessies van 1,5 uur

  Fysiek & online

  Volledig personal coaching programma gericht op persoonlijke ontwikkeling en het behalen van jouw doelen.

  Inhoud programma

  • Gratis kennismaking & intakegesprek
  • 6 maanden support via app/mail
  • Met NOBCO coachmonitor
 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren Personal- & Businesscoach

  Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

  Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

   

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

  Meer over Willem

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Ontdek wat coaching jou kan opleveren.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Kom langs in de coachstudio of boek een online sessie.