Willem van Duuren

Personal coach

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Direct kennismaken

Erkend coach

Bereik je doel met personal coaching.

Met een No-Nonsense oplossingsgerichte aanpak op een informele maar doeltreffende manier help ik jou je doelen te bereiken en zorg ervoor dat jij in regie blijft.

Wat coaching jou oplevert..

Soms loopt het anders dan je verwacht. Loop je tegen obstakels aan die je in de weg staan. Persoonlijke belemmeringen, onrust, angsten, overbelasting, onzekerheid, of impactvolle gebeurtenissen die je niet kunt loslaten. We hebben er allemaal wel eens last van. Je kunt hierdoor uit regie raken, het gevoel hebben dat je vastloopt, niet kan doen wat je eigenlijk wil doen.

Ik help jou de regie terug te pakken door met jou te werken aan zelfinzicht, het ontwikkelen van vaardigheden en nemen van actiestappen richting jouw persoonlijk doel. Samen zullen we een op maat gemaakt traject samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Ik coach met verschillende coachmethodes (NLP, ACT, TA, systemisch werk, Voicedialogue en oplossingsgericht)

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen, informele maar doeltreffende manier.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met me in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.

Of bel me even 06 52 86 19 29

Maak een vrijblijvende afspraak
 1. In regie zijn

  Je pakt de regie over wat je wil bereiken door te veranderen, te accepteren of weg te gaan uit de situatie.

 2. Rust

  Je ervaart meer rust in je hoofd door je uitdagingen te bespreken en effectief te kijken naar oplossingen.

 3. Duidelijkheid

  Je creëert een helder overzicht in wat je wil bereiken en op welke manier.

 4. Heldere keuzes

  Je ontdekt wat voor jou de beste keuzes zijn en zet stappen om doel te bereiken.

 5. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan.

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht.

 7. Inzicht, bewustwording en vaardigheden

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 8. Minder stress

  Je deelt je zorgen, bespreekt je issues met mij en we onderzoeken mogelijke oplossingen op een gestructureerde wijze, zodat je minder stress gaat ervaren.

 9. Assertiever worden

  Niet sub-assertief, over assertief maar met respect voor de ander gewoon goed assertief zijn.

 10. Opheffen overtuigende gedachten

  Herken de gedachten dat je iets niet lukt of kunt, leer hier beter om te gaan en ontdek hoe je hierin zelf kunt sturen.

 11. Meer kunnen loslaten

  Stoppen met altijd alles maar goed willen doen, leren dat goed ook vaak goed genoeg is.

Gratis Ebook

Gratis E-book succesvol starten met een coachtraject

Wil jij starten met een coachtraject?

Lees dan eerst mijn E-book met handige informatie en meer dan 35 tips om een succesvol coachtraject te starten. Ik neem je mee in wat coaching eigenlijk is, wat een coach doet, hoe je start, over de intake, over het kiezen van een coach en geef je boordevol tips om het maximale uit je coachtraject te halen.

Ik geef je een voorbeeld hoe je jouw coachdoel positief kunt maken en welke stappen een coach volgt om jou te begeleiden naar je doel, hoe je goed voorbereid bent op een coachsessie, wat een coach wel en wat een coach niet doet..en meer…

Wil jij het E-book gratis ontvangen, stuur dan een mail aan info@coachnu.nl

Vraag aan

Handige coachprogramma’s

Maak een keuze uit een van mijn programma's met extra voordeel. Gratis gebruik van de NOBCO coachmonitor | Een coachboek als naslagwerk naar keuze| Gratis Check-up sessie na 6 maanden

Willem van Duuren

Over mij

Willem van Duuren

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

Plan een afspraak of bel me: 06 52 86 19 29

Boek een gratis kennismaking

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

Veelgestelde vragen

In principe kunnen we een heel traject met VD doen, maar vaak gebruik ik verschillende methodes door elkaar heen wanneer het relevant is. Als ik merk dat een bepaalde overtuiging sterk aanwezig is (bijvoorbeeld een perfectionist) zal ik dat benoemen en vragen of we daar een oefening mee kunnen doen.

Als je merkt dat bepaalde patronen of herhalingen in je leven, relaties of werk blijven voorkomen en je deze wilt begrijpen en doorbreken. Of bij problemen binnen familie- of relatiecontexten, waar systemisch werk kan helpen bij het identificeren van verborgen dynamieken en het verbeteren van de onderlinge relaties. Maar ook in professionele omgevingen (werk) kan systemisch coachen zeer effectief zijn.

ACT is een vorm van cognitieve gedragstherapie die zich richt op het vergroten van psychologische flexibiliteit door acceptatie van emoties en waarden-gedreven acties. Leven naar je waarden, maakt gelukkig zeg ik wel eens, maar doe je het ook echt?

Act is voor zeer veel coachvragen een passende methodiek. Maar specifiek voor diegenen die bereid zijn om te accepteren wat buiten hun controle ligt, die openstaan voor het verkennen van hun waarden en die zich willen inzetten voor acties die in lijn zijn met deze waarden, ongeacht de aanwezigheid van moeilijke gedachten en emoties. Het is een benadering die gericht is op het vergroten van de kwaliteit van leven door zich te richten op waardevol gedrag en betekenisvolle doelen.

Transactionele Analyse is een psychologische benadering die communicatiepatronen en persoonlijke ontwikkeling analyseert. Het identificeert ’transactions’ of interacties tussen mensen. TA gaat uit van 3 principes. Ik ben ok, JIJ bent ok, ieder mens kan veranderen in en is zelf verantwoordelijk voor het eigen gedrag.

Alle veelgestelde vragen

Ontdek wat coaching jou kan opleveren.

Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

Boek je vrijblijvende kennismaking

Kom langs in de coachstudio of boek een online sessie.