Coachend leiderschap

Over dit programma

Ontwikkel jouw vaardigheden als coachend leider en bereik meer efficiëntie en rust met dit praktijkgerichte programma.

Coachend leiderschap

Ik help jou de regie te pakken.

Dit programma is geschikt voor leiders die teams aansturen en hun vaardigheden gericht willen verbeteren. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd leider bent, grote of kleine teams aanstuurt.

Wat coachend leiderschap jou oplevert..

Dit programma helpt jou om je vaardigheden als leider zodanig te ontwikkelen dat het je natuurlijke leiderschapsstijl wordt. Leren door te doen en te reflecteren. Dat maakt dit programma uniek, want zeg nou eerlijk, hoe vaak sta je eigenlijk stil bij jouw vorderingen op het gebied van leiderschap en wie ondersteunt jou daarbij? In het programma behandelen we de verschillende rollen die jij aanneemt. gesprekstechnieken, hoe je verantwoordelijkheid bij de ander legt en alles wat er komt kijken bij effectief leiderschap. Door te reflecteren en je praktijkcases te bespreken, ontwikkel je jouw vaardigheden beter en efficiënter. Je leert je valkuilen te herkennen en te omzeilen, je krijgt meer grip op de rol die je als leider aanneemt en wordt weer geïnspireerd om het beter te doen. Ik gebruik leiderschapsmodellen en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk en neem jouw persoonlijke uitdagingen mee in onze gesprekken. Zo pak jij de regie over jouw leiderschap op een structurele en efficiënte manier.
Onze gesprekken houden we in mijn coachstudio, landelijk gelegen in Baambrugge net buiten Amsterdam, of op mijn coachboot in de zomer, of buiten in de prachtige landelijke groene omgeving. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Boek je gratis kennismaking
 1. Versterk je leiderschap

  Je bent doorlopend gericht bezig met het versterken van jouw leiderschap

 2. Je inzicht direct in praktijk brengen

  Je reflecteert op jouw praktijksituaties en ontwikkelt vaardigheden die je direct kunt uitvoeren.

 3. Direct meer efficient

  Je verhoogt je efficïentie doordat je verantwoordelijkheden daar laat waar ze horen en zelf meer tijd overhoudt voor dingen die jij wil doen.

 4. Sterkere teams

  Je stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden waardoor ze sterker worden, meer verantwoordelijkheid nemen en meer resultaat zullen boeken.

 5. Effectiviteit

  Je wordt effectiever doordat je gericht werkt aan persoonlijke overtuigingen of belemmeringen die je in de weg staan

 6. Zelfverzekerdheid

  Je rekent af met onzekerheid door te werken aan je persoonlijk voorkomen en overtuigingskracht

 7. Meer rust

  Je herkent patronen, weet wat er met jou gebeurt en werkt aan het ontwikkelen van vaardigheden. Je ontdekt handige tools die jou blijvend zullen ondersteunen.

 8. Meer resultaat met minder moeite

  Je leert hoe je jouw medewerkers het beste kunt aansturen, herkent je eigen valkuilen, weet wanneer je instructief leiding geeft of verantwoordelijkheden overdraagt.

Is dit programma voor jou geschikt?

Een coachtraject is altijd afgestemd op jouw specifieke coachvraag. Boek daarom een gratis en vrijblijvende (online) call of afspraak. We bespreken jouw hulpvraag, ik vertel je hoe ik werk, wat je kunt verwachten en wat het kost.

 • Coachend leiderschap

  4 coachsessies van 2 uur

  Fysiek

  Volledig coachend leiderschap programma. Versterk jouw leiderschap op basis van jouw praktijkcases.

  Inhoud programma

  • Gratis kennismaking & intakegesprek
  • 4 coachsessies van 2 uur
  • Toegang tot online coachmodellen

  Inhoud van dit programma

  • Ontwikkel je leiderschapstijl
  • Kom sterker over als leider
  • Leer coachend leidinggeven
  • Beter delegeren
  • Leer hoe je regie als leider vasthoudt
  • Goede feedback geven en ontvangen
  • Situationeel leiderschap
  • Jouw rol als leider, manager en coach
  • Sterke teams bouwen
  • Beter communiceren
  • Hoe je empathie te balanceren
  • Ontdek jouw valkuilen
  • en meer

  Dit coachprogramma, bestaande uit 4 sessies van 2 uur, richt zich op de ontwikkeling van jouw leiderschap. Je leert jouw leiderschapstijl te ontwikkelen aan de hand van jouw praktijkcases. Onderwerpen als, sterker overkomen als leider, effectief coachend leidinggeven, situationeel leiderschap, het bewaken van regie, de dynamiek van jouw rol als leider, manager en coach en nog veel meer onderwerpen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het bouwen van sterke teams en het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Kortom, een uitgebreid programma dat alle aspecten van leiderschap omvat. Dit programma is geschikt voor managers, CEO’s, leiders die dagelijks leiding geven. Gedurende het programma pakken we jouw praktijkcases op en gaan daarmee aan de slag. Je leert te werken volgende de NONONS coachend leiderschapsmethode en krijgt daarvoor ook de bijbehorende studieboeken ter ondersteuning.

 • Willem van Duuren

  Over mij

  Willem van Duuren Personal- & Businesscoach

  Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

  Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

   

  Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam.

  Meer over Willem

  “Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

  CEO – businesscoaching traject, Anoniem

  Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

  Eigenaar , Today is Amazing, Sebastiaan Wubbe

  Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

  Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

  “Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

  Manager -Personal coaching traject, Anoniem

  Ontdek wat coaching jou kan opleveren.

  Een succesvol coachtraject begint met een klik tussen jou en mij. Daarom nodig ik je graag uit eerst vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de kennismaking praten we over jouw coachvraag en vertel ik jou wie ik ben en hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen en ik geef aan hoe een mogelijk coachtraject eruit zal zien. De kennismaking is kosteloos. Je bent van harte welkom!

  Boek je vrijblijvende kennismaking

  Kom langs in de coachstudio of boek een online sessie.