Ik help jou de regie te pakken.

No-Nonsense Personal & Businesscoach Willem van Duuren 

Geaccrediteerd coach | NONONS erkend | NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken

Bereik je doel met personal coaching.

Ik help jou om verandering te realiseren en je doelen te bereiken. Bij mij kun je terecht voor coaching op persoonlijk vlak. Of het nu gaat om dingen waar je last van hebt zoals bijvoorbeeld een overvol hoofd, dingen loslaten, ingewikkelde keuzes maken, conflicten hebt op het werk, assertiever wil overkomen, vaker nee wil zeggen.. Kortom voor de meeste issues zijn er oplossingen die we kunnen vinden met persoonlijke coaching.

In mijn coachingstrajecten beginnen we altijd met een gratis intakegesprek waarin we samen jouw doelen en uitdagingen bespreken. Als personal coach maak ik daarbij gebruik van verschillende methodes en technieken om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en om te bepalen welke aanpak het beste bij jou past.

Vervolgens gaan we aan de slag om concrete stappen te zetten richting jouw doelen. Ik help je daarbij om je eigen kracht te ontdekken en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Wat wil jij bereiken?

Meer rust creëren door dingen los te laten

Zelf in regie zijn en bewust keuzes maken die passen bij jouw waarden

Beter omgaan met beperkende gedachten

Je gedachten ” ik kan het niet, het lukt me niet” leren loslaten

Opheffen van persoonlijke belemmeringen

Veranderen om datgene op te lossen waar je tegenaan loopt of last van hebt

Sterker overkomen en assertiever worden

Meer in regie zijn en eigen keuzes kunnen maken door vaker NEE te zeggen.

Betere privé - werkbalans

Leren een betere balans te vinden voor wat jij echt belangrijk vindt

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek de kracht van personal coaching en boek een gratis kennismaking.

Willem van Duuren

Personal & Businesscoach

Geaccrediteerd coach | NONONS erkend | NOBCO coach

Over mij. NONONS erkende en NOBCO-coach gericht op het bevorderen van succes, zowel persoonlijk als zakelijk. Met een achtergrond in het bedrijfsleven, inclusief leidinggevende posities bij gerenommeerde merken zoals HEMA, Kamera-Express, Olympus en als ervaren ondernemer, ben ik hier om jou te helpen de controle te grijpen en jouw doelen te verwezenlijken. Mijn oplossingsgerichte benadering zorgt ervoor dat je effectieve stappen kunt zetten richting jouw gewenste resultaten. Pak vandaag nog de regie en bereik succes – Ik help je graag bij het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen of zakelijk succes!”

Personal coach en Business coach

Willem van Duuren – Linked-in

 

Geaccrediteerd coach
Erkend en bevoegd personal coach

“Ik ben echt tot goede inzichten gekomen die me verder brengen. Wat begon met een loopbaantraject eindigde in een privé/werk balans zoektocht. Daar heb ik meer aan, want dat is eigenlijk het probleem. Door me meer los te koppelen van mijn werk, ben ik minder emotioneel.

Manager communicatie, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Waarom een coach raadplegen?

Bereik ook jouw doelen met coaching

Iedereen herkent het wel. Overtuigende gedachten, belemmeringen en tegenslagen. Persoonlijk en zakelijk. Wanneer dit jou in de weg staat of blokkeert om je doelen te bereiken op een prettige manier, dan is coaching voor jou een mooie oplossing. Coaching brengt jou bewustwording, inzicht in patronen en gedrag. Met dat inzicht kun je werken aan veranderingen, werken aan oplossingen waardoor je meer rust gaat ervaren en met focus je persoonlijk of zakelijk doel kunt bereiken.

4 stappen naar succes

Hoe het werkt.

 

1) Inzicht & bewustwording

Ik help je om te ontdekken wat er eigenlijk gebeurt, wat hetgene is dat je in de weg staat, wanneer en hoe vaak.

 

2) Ontdekken patronen en gedrag

Wanneer we de kern of patroon in beeld hebben, kijken we naar jouw gedrag. Is dit gedrag effectief en helpend, of zou je het anders willen zien?

3) Ontwikkelen van vaardigheden

Met jouw inzicht in patronen en gedrag onderzoeken we wat je anders zou willen doen en wat daarvoor nodig is.

 

4) Doorbreken oude patronen en actie!

Je gaat aan de slag met je inzicht, ontwikkelt nieuwe vaardigheden. Je bent aan het veranderen, waardoor je meer rust ervaart en je doelen kunt bereiken!

 

Ebook

Gratis E-book

Zo start jij een succesvol coachtraject. +35 tips!

Wil jij goed voorbereid starten aan een coachtraject, download dan het E-book met meer informatie en meer dan 35 tips over hoe jij succesvol een traject kunt starten.

Personal- of Businesscoaching?

Je kunt bij mij terecht voor personal coaching én Businesscoaching, waar ik bij businesscoaching natuurlijk de focus leg op jouw zakelijke doelen en waar we kijken hoe je die doelen kunt bereiken. Ook in een businesscoaching traject is er veel aandacht voor jou, hoe jij goed resultaat kunt behalen of persoonlijk een  sterker leider wordt, hoe je meer zelfvertrouwen in het ondernemen krijgt en successen boekt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking.

Geaccrediteerd coach
Erkend en bevoegd personal coach

Kwaliteit met NOBCO Coachingmonitor

Wanneer je een coachtraject start wil je natuurlijk weten wat het je oplevert. Met de NOBCO coachingmonitor heb je goed inzicht in de voortgang van je coachtraject. De coachmonitor is bechikbaar als additionele rapportagetool op je coachtraject. 

Altijd een gratis en vrijblijvende intake

Een coachtraject start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Als personal coach vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen client en coach, je moet je comfortabel voelen wanneer je een coachtraject start.

In dit gesprek van ca. 1 uur fysiek of online, maken we kennis en vertel ik je hoe ik werk. Je kunt al je vragen stellen over mijn aanpak en alles wat je wil weten of coaching. We bespreken jouw coachvraag in detail en proberen een zo concreet mogelijk doel te stellen. Een doel waar je uiteindelijk op uit wil komen. Soms is dat wat lastig uit te vinden, daarom zal ik je veel vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen.

Een helder doel?

Kun je benoemen wat je doel is en is er een klik, dan staat er niets in de weg om een coachtraject te starten. Ik geef altijd een verwachting van een ingeschat aantal sessies wat ik denk nodig te hebben. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 sesssies van ca. 1,5 uur. Je kunt kiezen uit fysieke coaching in mijn coachstudio of online sessies, soms is een combinatie ook handig.

Meten van je resultaat

Bij een helder doel, is het ook mogelijk je resultaat ten opzichte van doel te meten. Ik vraag je voor iedere sessie dan ook altijd naar je succes en waar je staat t.o.v. je doel. Om het goed meetbaar te maken maak ik gebruik van de Nobco coachmonitor, dat je een goed inzicht geeft in de voortgang van het traject. Ook vraag ik je na iedere sessie voor jezelf een verslag te maken en met mij te delen voor de volgende sessie. Zou houden we grip op je voortgang.

Boek direct een gratis kennismaking

Laat je gegevens achter dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking in mijn coachstudio of online.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
In welke vorm van coaching ben je geïnteresseerd?
Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen?
Erkend en bevoegd personal coach

November - coachmaand!

Gratis kennismaken met coaching

Er wordt veel gesproken over personal coaching, maar als je er niet eerder mee te maken hebt gehad is het lastig een oordeel hierover te geven. Daarom organiseer ik in de maand november gratis kennismakingssessies van 1 uur online coaching, zodat je zelf ervaart wat coaching is en wat het voor jou kan betekenen. Ik neem je mee in verschillende coachtechnieken en laat je kennismaken met inzichtgevende vragen en oefeningen. Zo krijg je een helder beeld wat coaching is en hoe ik werk. Wil je ook weten wat coaching voor jou kan betekenen? Boek dan direct een van de gratis online avondsessies in november. Willem van Duuren

“Het is mijn missie om coaching toegankelijk te maken voor iedereen”

“Ik gun iedereen een coach omdat het bijdraagt aan je zelfontwikkeling, blokkades opheft en je sterker maakt als persoon, waardoor je niet alleen meer geluk ervaart maar ook beter gaat presteren, prive en zakelijk” Daarom investeer ik graag een uur in jou om te luisteren naar jouw uitdagingen en je te vertellen hoe ik jou kan helpen.  Willem van Duuren

Coaching is ook voor jou geschikt

Ben je bereid om te groeien en veranderingen aan te brengen in je leven of bedrijf?

Coaching vereist een open mindset en bereidheid om nieuwe perspectieven te verkennen en actie te ondernemen. Als je openstaat voor groei en verandering, kan ik zeer waardevol voor je zijn.

Heb je specifieke doelen die je wilt bereiken?

Coaching is bijzonder effectief bij het stellen en behalen van doelen. Als je heldere doelen hebt waar je naartoe wilt werken, kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een strategie en het nemen van actie om deze doelen te bereiken.

Heb je behoefte aan ondersteuning en begeleiding?

Coaching biedt een ondersteunend en begeleidend kader waarin je kunt groeien. Als je het gevoel hebt dat je vastloopt, gebrek aan motivatie hebt of behoefte hebt aan een klankbord, kan ik je helpen om helderheid te krijgen en stappen vooruit te zetten.

Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei?

Coaching is een samenwerking waarin jij als coachee verantwoordelijkheid neemt voor je eigen groei en acties. Als je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling en te werken aan je doelen, kan ik je helpen.

Ben je bereid te veranderen om je doelen te behalen?

Over het algemeen is coaching geschikt voor mensen die openstaan voor verandering, doelgericht zijn en bereid zijn om actie te ondernemen. Als je deze bereidheid en motivatie hebt, kan ik jou helpen om je volledige potentieel te benutten en succesvolle resultaten te behalen.

Wat is het verschil tussen een businessoach en een personal coach?

Als businesscoach help ik jou  tot inzicht te komen op zakelijke issues en uitdagingen. Dat doe ik op coachende wijze, ik vertel je niet wat je moet doen, maar help je door met een kritische blik je plannen en ideeen te analyseren, zodat jij met dat inzicht kunt verscherpen of keuzes kunt maken. Personal coaching gaat meer over jou zelf, jouw issues, je vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. In businesscoaching komt vaak ook een deel personal coaching aan bod.

Inhoud