Personal coach

Willem van Duuren

Personal coach + Businesscoach

 • N

  Personal Coaching

 • N

  Businesscoaching

 • N

  Leiderschap coaching

Ik help jou in regie te zijn van wat je wil bereiken, persoonlijk en zakelijk.

Over mij

Zoek jij een coach die de klappen van de zweep kent en jou naar een volgend level tilt zakelijk en persoonlijk ?

Wanneer je een coach zoekt die jou scherp houdt, je een spiegel voorhoudt, je keuzes laat maken en die zorgt dat jouw persoonlijk en zakelijk succes groter wordt, dan ga ik graag met jou aan de slag. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke doelen ik daag je uit die doelen te behalen. Heb jij een doel voor ogen, kan je tegen scherpe feedback, ben je bereid in jezelf te investeren? Laten we dan kennismaken.

 

Miin coaching is informeel maar to the point, of het nu gaat om personal coaching, businesscoaching of leiderschap. Ik help je om te groeien, om jezelf beter te leren kennen en om een positieve veranderingen te realiseren in je leven. Dat doen we met coachsessies waar we werken aan bewustwording (wat gebeurt er nu eigenlijk?) het ontwikkelen van vaardigheden (wat kun je nog leren om er beter mee om te gaan) of te werken aan acties die nodig zijn om je doel te behalen.

Coaching is best spannend, persoonlijk en je bent kwetsbaar, daarom hou ik het graag wat informeel, wordt er ook veel gelachen en natuurlijk krijg je messcherpe feedback als het nodig is.

 

Erkend en bevoegd personal coach

Bij mij kan je terecht voor:

Personal coaching

Bij mij kun je terecht voor coaching op persoonlijk vlak. Of het nu gaat om dingen waar je last van hebt zoals bijvoorbeeld een overvol hoofd, of wanneer je het lastig vindt om dingen los te laten of om ingewikkelde keuzes te maken, conflicten op het werk, assertiever overkomen, vaker nee zeggen….kortom voor de meeste issues zijn er oplossingen die we kunnen vinden met persoonlijke coaching.

Business coaching

Ben je op zoek naar meer resultaat, een betere strategie, een nieuwe richting met je bedrijf? Heb je behoefte aan een ervaren businesscoach die jou ondersteunt, met je meekijkt en realistische feedback geeft? Laten we dan direct kennismaken.
Ik help jou met het stellen van scherpe doelen en het creëren van een structuur waarbij jij die doelen ook gaat behalen. Gedurende het traject ben ik jouw 1:1 businesscoach op zakelijk en persoonlijk vlak. Ik zorg ervoor dat je de focus vasthoudt en niet van je pad afwijkt. We werken aan strategie, het vermijden van obstakels, ontwikkelen vaardigheden en acties, versterken persoonlijke groei en motivatie. En dat alles op mijn coachende wijze : No nonsense, to-the-point, open, direct, informeel als het kan, confronterend als het moet. Willem van Duuren

Leiderschap coaching

Als leider is het vallen en opstaan. Soms heb je gewoon de behoefte om lastige situaties die met jouw leiderschap te maken hebben te bespreken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om er beter mee om te kunnen gaan.

Onderwerpen, locatie en diensten

Onderwerpen waarbij ik jou kan begeleiden

 

 • Communicatie
 • Zakelijk resulaat
 • Loopbaan ontwikkeling
 • Keuzes maken
 • Kwetsbaarheid
 • Perfectionisme
 • Persoonlijk leiderschap
 • Prioriteiten stellen
 • Regie nemen
 • Schuldgevoel
 • Stress
 • Timemanagement
 • Werk-privé balans
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfzorg
 • Zingeving

Regio:

Amsterdam – Utrecht – Den Haag -Amersfoort

Coachvorm:

 • Fysieke coaching bij coach
 • Fysieke coaching bij werkgever
 • Online coaching

Volg mij:

 • Connect met Willem van Duuren

“Het is mijn missie om coaching mainstream te maken”

“Ik gun iedereen een coach omdat het bijdraagt aan je zelfontwikkeling, blokkades opheft en je sterker maakt als persoon, waardoor je niet alleen meer geluk ervaart maar ook beter gaat presteren, prive en zakelijk” Daarom investeer ik graag een uur in jou om te luisteren naar jouw uitdagingen en je te vertellen hoe ik jou kan helpen.  Willem van Duuren

Willem van Duuren

Ervaringen van coachees

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen

Sebastian Wubbe

Eigenaar, Today is Amazing

Ik ben echt tot goede inzichten gekomen die me verder brengen. Wat begon met een loopbaantraject eindigde in een privé/werk balans zoektocht. Daar heb ik meer aan, want dat is eigenlijk het probleem. Door me meer los te koppelen van mijn werk, ben ik minder emotioneel.

Anoniem

Manager, Anoniem

Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.

Anoniem

CEO, Businesscoaching

Specialiteit

Leiderschap

 

Mijn specialiteit is coachend leiderschap. Als bevoegd coach en ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in top managementfuncties in retail & BtB bij HEMA, Noordhoff, Kamera-Express, Olympus en als ondernemer, weet ik als geen ander welke leiderschapsuitdagingen jij ook hebt.

Ik vind het geweldig jou te ondersteunen met coachend leiderschap, zodat je meer rust ervaart in je dagelijkse werkzaamheden en helpt jouw team zich verder te ontwikkelen.

Willem van Duuren – eigenaar CoachNu

Mijn werkgever is aangesloten bij CoachNu

Wanneer je werkgever is aangesloten bij CoachNu kun je direct een kennismaking inplannen. Is je werkgever niet aangesloten of wil je meer informatie ontvangen kies dan voor een privé kennismaking.

Ik wil een privé coachtraject starten

Wanneer je werkgever niet is aangesloten bij CoachNu boek dan een privé kennismaking in of vraag naar de mogelijkheden voor coaching via je werkgever. CoachNu neemt eerst contact met je op.

Inhoud