Support You programma

6 sessies Personal coaching voor ondernemers en leiders
Afspraak plannenOver mij

Wat is het SUPPORT YOU programma?

Voor ondernemers en leiders in Retail, B2B, E-commerce

SUPPORT YOU

Het SUPPORT YOU Coachprogramma is ontworpen voor gevestigde ondernemers en leiders die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer en leider wordt je continu blootgesteld aan uitdagingen. Soms loop je daarop vast, kan het teveel zijn en raak je uit balans. Door middel van 1:1 personal coaching werken we aan bewustwording van wat er gebeurt, kijken we naar vaardigheden die je kunt ontwikkelen om er beter mee om te gaan of welke acties je doelgericht kunt ondernemen. In dit coachprogramma maak ik gebruik van bekende coachtechnieken uit Transactionele analyse, ACT (acceptance commitment therapy) Voice Dialogue, NLP, oplossingsgericht coachen en systemisch coachen. 

Met personal coaching bereik jij

 • Het overwinnen van belemmerende overtuigingen
 • Verbetering van je werk-privé balans
 • Het leren loslaten
 • Het maken van zinvolle keuzes
 • Stressvermindering
 • Het leven volgens je waarden
 • Effectief omgaan met persoonlijke uitdagingen
 • Sterker overkomen als leider
 • Assertiever worden
 • Afscheid nemen van onzekerheid
 • Meer energie opdoen

..wat is jouw uitdaging?

Erkend en bevoegd personal coach

Waarmee help ik jou.

Bewustwording

Regie

Vaardigheden

Energie

Aktie

Persoonlijke ontwikkeling

Balans

Leiderschap

Krijg inzicht met personal coaching.

Het SUPPORT YOU programma bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur personal coaching voorafgaande met een persoonlijk intakegesprek. In dit programma werken aan jouw gestelde doelen. Dat doen we met gesprekstechniek uit verschillende coachtechnieken zodat je een duidelijk inzicht krijgt in wat er eigenlijk gebeurt. Dat is de basis om een volgende stap te zetten richting jouw doelen, door vaardigheden te ontwikkelen of aktie te ondernemen.

 

Voorbeeld:

Een ondernemer merkt dat het allemaal wat teveel wordt. Ze moet steeds harder werken en meer doen om haar doelen te behalen, terwijl ze ziet dat haar medewerkers nauwelijks harder lopen. Alles komt nog meer op haar schouders terecht. Ze raakt vermoeid, geprikkeld en heeft minder energie. Uit de coaching gesprekken komt naar voren dat ze het lastig vindt verantwoordelijkheid over te dragen. Daardoor blijft ze het liefst alles zelf doen en is ze in controle. Daardoor vraagt ze haar medewerkers ook niet taken van haar over te nemen, met als resultaat dat ze zelf steeds meer gaat doen. In de coachsessies werken we aan de bewustwording “waarom is lastig iets los te laten”, aan haar leiderschapsvaardigheden en werkt ze aan akties die ze kan nemen om zaken meer te delegeren.

 

Aan de slag met verandering.

Zoals in het voorbeeld beschreven, is verandering in denken of doen vaak de oplossing om stappen te zetten richting je doel. Er is maar een iemand die je kunt veranderen, dat ben je zelf. In de coachingsessies kijken we hoe je kunt veranderen, door je belemmerende gedachten te herkennen, dat je direct al rust zal geven. Als dat lukt ben je al bezig om te veranderen en werk je aan nieuw gedrag. Coaching is gericht op veranderen en dat betekent doen. Zonder aktie geen resultaat.

Veranderen
Meer resultaat

Meer resultaat in 6 sessies.

Dit coachprogramma is een programma van 6 coachsessies en een intake in een periode van ca. 12 weken. In die periode werk je nauw samen met mij aan aan je persoonlijke ontwikkeling en jouw doelen. We hebben iedere 2 weken een gesprek van ca 1,5 uur, soms krijg je wat oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Tijdens het traject kun je tussentijds contact opnemen voor ondersteuning via telefoon, mail of chat. Het hele traject leggen we vast in de NOBCO coachmonitor, zodat je een rapportage hebt over de voortgang van jouw coaching.

⇒ 2x per maand coaching a 1,5 uur

⇒ naar behoefte telefonsiche ondersteuning (mail/chat) gedurende traject

⇒ Rapportage met de NOBCO coachmonitor

De coaching is fysiek in mijn coachstudio in Baambrugge, landelijk gelegen op 20 min. van Amsterdam-Utrecht langs de A2

Support You programma

Dit exclusieve programma biedt 1-op-1 personal coaching en is geschikt voor ondernemers en leiders die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

De investering bedraagt totaal €1.695,-   €1.395,- ex. BTW

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Neem direct contact op

Bel:

06 52 86 19 29

Email

info@coachnu.nl

Bezoekadres

Pr. Beatrixstraat 32, 1396 KE Baambrugge

Willem van Duuren

Als bevoegd coach en ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in top managementfuncties in retail & BtB bij HEMA, Noordhoff, Kamera-Express, Olympus  en als ondernemer, help ik jou bij het behalen van je persoonlijk of zakelijk doel. Bij mij kan je terecht voor businesscoaching en personal coaching, oplossings- en actiegericht.

Personal & businesscoach Willem van Duuren