Stress reductie – Personal coach

Willem van Duuren – Geaccrediteerd coach | NOBCO

Nobco coach

 Stress reductie met personal coaching

Zelfinzicht, vaardigheid, actie

Stress is een veel voorkomend issue. Het kan je enorm in de weg staan en kan resulteren in mentale en fysieke klachten. Pak je langdurig stress signalen niet aan, dan kan dat impactvolle consequenties hebben.

Gelukkig kun je stress ook verminderen. Daar zijn veel methodes voor. Personal coaching is een van de methodes die je kunt inzetten om stress te verminderen. In personal coaching richten we ons met name op de oorzaak van stress die vaak voortkomt uit persoonlijke overtuigingen. Jouw gedachte dat alles goed moet, dat je snel moet werken, je angst om nee te zeggen of om voor jezelf op te komen.

Samen onderzoeken waar jouw overtuiging vandaan komt, veelal komt het voort uit een overtuiging uit het verleden waarop je een strategie hebt ontwikkeld. Toen misschien succesvol, maar nu wellicht niet meer. Met doelgerichte gesprekken en oefeningen werken we aan jouw assertiviteit, het aangeven van je grenzen en het voor jezelf opkomen.

Dat doen we met regelmatige sessies en doelgerichte gesprekken, op een ontspannen manier, informele maar doeltreffende manier.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor stress reductie?  Boek dan een gratis kennismaking met me in, dan vertel ik je vrijblijvend hoe ik werk.

Of bel me even Zwarte En Witte Telefoon Pictogram. Vector Telefoon Symbool ...06 52 86 19 29

 

Verminder effectief jouw stress

Is het verminderen van stress jouw doel? Dan gaan we aan de slag. Ik coach met verschillende coachmethodes (NLP, ACT, TA, systemisch werk, Voicedialogue en oplossingsgericht)?

Wat levert het jou op?

✅ Je krijgt inzicht in zaken die jou stress opleveren en leert hoe je daarmee om kunt gaan

✅ Je leert assertiever te worden, zodat je beter je grens kunt aangeven 

✅ Je ervaart hoe je los kunt komen van overtuigingen en gedachten dat alles altijd goed gedaan moet worden

✅ Je krijgt meer regie over wat je wil en kunt doen.

✅ Je gaat niet meer altijd eerst gaan rennen voor anderen, maar eerst aan jezelf denken

✅ Je kunt sterker overkomen op het werk en kunt zeggen wat je denkt op een empathische manier

✅ Je kunt gericht keuzes maken voor dingen die voor jou belangrijk zijn

En vele andere vaardigheden…

 

Gratis kennismaken met coaching

Tijdelijke actie in februari en maart.

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen, dan is dit een mooie gelegenheid om het zelf te ontdekken. De eerste vrijblijvende sessie krijg je van mij cadeau. Zo ontdek je in de praktijk hoe ik werk en wat het je brengt. Voorafgaand aan de eerste sessie plannen we ook een intakegesprek van ca 30 minuten online om eerst kennis te maken.

Wil je gebruik maken van de actie, boek dan hier je afspraken in.

Coachprogramma’s

Extra’s; Gratis gebruik van de NOBCO coachmonitor | Een coachboek als naslagwerk naar keuze| Gratis Check-up sessie na 6 maanden

Coachprogramma stress reductie

4 coachsessies van 1,5 uur + gratis intake

Coachprogramma gericht op stress reductie

Inhoud programma

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolOmgaan stress

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolLuisteren naar jezelf

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolDefuseren (loskomen) van je gedachten die je in de weg zitten

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolAssertiever worden

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolLeren nee te zeggen

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolVoor jezelf opkomen

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolStress signalen herkennen

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolBetere balans werk-prive

 

Dit coachprogramma, bestaande uit vier sessies van 1,5 uur, inclusief een gratis intake, richt zich op het verminderen van stress. Je leert actief te luisteren naar jezelf en krijgt tools om los te komen van gedachten die je belemmeren. Het programma is een mix tussen persoonlijke gesprekken en het ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen om meer voor jezelf op te komen.

€899,-

excl. BTW

 

Een losse coachsessie boeken kan natuurlijk ook. De kosten van een losse sessie zijn €175,- ex btw per uur voor fysieke coaching en €165,- ex btw per uur voor online coaching. Bij 6 sessies of meer krijg je 10% korting.

“Yes! ik heb weer overzicht in mijn to-do! Zo fijn! Ik liep ontzettend tegen mezelf aan, maar met een paar meetings heb ik weer een helder overzicht! Wat superfijn !!!

Eigenaar trainingsbureau, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

“Als CEO is gewoon fijn om met een coach te werken. Willem is mijn sparringspartner en samen met hem deel ik uitdagingen, om mezelf scherp te houden. Dat doe ik nu al bijna een jaar en dat bevalt mij uitstekend!”

CEO – Personal coaching, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Veelgestelde vragen

Over mij

Als bevoegd coach, werk ik met verschillende technieken zoals TA, Voice Dialogue, systemisch werk, NLP en oplossingsgericht coachen. Samen zorgen we ervoor dat je realistische doelen stelt en ik bied de juiste ondersteuning om ze te behalen. We gaan aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van obstakels en het vinden van een goede balans in je leven. Mijn begeleiding gaat verder dan doelen behalen; het helpt je een positieve mindset te ontwikkelen en levenslange vaardigheden te verwerven die je in verschillende situaties van pas zullen komen.

Tegen welke uitdaging loop jij aan? Laat het me weten.

Willem.

Inhoud