Profit BOOST programma

Verhoog je winst als zzp-er/ondernemer

 In 4 dagdelen je route naar meer winst bepalen

Ontdek het Profit BOOST Programma – Verhoog je Winst als ZZP-er/ondernemer

Ben jij een zelfstandige professional / ondernemer die de volgende stap wil zetten in het maximaliseren van je zakelijk succes? Het is tijd om je winst naar nieuwe hoogten te stuwen met mijn Profit BOOST Programma.

En om maar met de deur in huis te vallen, we starten direct met een 2 uur analyse van jouw business, geheel vrijblijvend.

🌐 2 uur gratis analyse van jouw winstkansen in een persoonlijke 1:1 online call geheel vrijblijvend.

Zoek jij naar mogelijkheden om meer resultaat uit jouw onderneming te halen, maar worstel je met het vraagstuk hoe je dat kunt doen? Dan is deze gratis 1:1 online call met mij jouw eerste startpunt om effectief jouw opties te verkennen!

Ik neem je mee in de mogelijkheden die jij hebt om meer resultaat te kunnen bereiken. We doorlopen jouw kansen en aan welke knoppen je kunt draaien, zodat je direct aan de slag kunt met de eerste uitkomsten na deze call. Daarnaast vertel ik je wat je kunt verwachten van het volledige profit boost programma.

Heb je in de call inspiratie opgedaan en wil je daar verder mee aan de slag? Dan is dit Profit BOOST programma een uitkomst voor jou!

profit boost

🚀 Het Profit BOOST Programma – Verhoog je Winst als ondernemer! 🚀

In 4 dagdelen van 4 uur doorlopen we jouw winstkansen. Dat doen we fysiek in mijn coachstudio. Het volledige programma kost normaal €2.800 ex BTW maar op programma’s geef ik altijd 10% korting, dus je betaalt €2.520,- ex BTW.

Voor de periode maart en april, heb ik maar ruimte voor 10 trajecten, dus wees er snel bij!

📈 Meer resultaat, het lijkt eenvoudig maar is het niet!

Resultaat = omzet – kosten. Was het maar zo eenvoudig. Meer omzet en minder kosten = meer resultaat, maar aan welke knoppen kun jij draaien om dat te realiseren? Ga je voor meer omzet uit bestaande klanten, of meer omzet door nieuwe klanten te winnen, draai je aan de knop prijs of promotie, of ga je jouw product of dienstenaanbod uitbreiden of aanpassen?

Ga je meer investeren in adverteren of juist je kosten voor marketing verlagen? Kun je efficiënter worden door zaken uit te besteden, of door te stoppen met dingen die je niets opleveren?

En hoe zit het eigenlijk met je kwaliteit, hoe creëer je tevreden klanten die ambassadeur voor je worden en hoe maak je daar gebruik van?

📈 Even stilstaan bij wat je eigenlijk doet, geeft je nieuwe inzichten om tot creatieve oplossingen te komen die meer resultaat opleveren

Even “out-of-the-box” naar jouw business kijken brengt je op nieuwe inzichten. Een frisse blik op wat er ook mogelijk is, of te ontdekken waar kansen liggen. In dit businesscoaching programma doorlopen we alle aspecten die bijdragen aan jouw resultaat. Profiteer van individuele begeleiding met deze coachsessies om specifiek in te gaan op jouw zakelijke- en persoonlijke uitdagingen en groeimogelijkheden. We behandelen onder andere de volgende vraagstukken;

Omzetgroei: Groei realiseren met je bestaande aanbod in producten of diensten, of je aanbod vernieuwen?

Acquisitie of retentie: Nieuwe klanten werven of meer verkopen aan bestaande klanten of beiden?

Prijsstrategie: Groei uit prijsverhoging, verlaging of de inzet van promoties?

Winstoptimalisatie: Meer winst uit meer omzet of verlaging van je kosten? (Of beiden)

Conversie of traffic: Meer verkopen aan klanten of meer klanten werven?

Keuzes maken en focus bepalen: Kiezen wat je groot gaat maken en kiezen wat je vooral niet gaat doen.

Meetbare doelen stellen: Scherp en meetbaar je doel stellen.

Wat maakt jou uniek: Verfijnen van jouw unieke eigenschappen en waarom klanten bij jou moeten zijn.

Verhogen efficiency: Hoe je meer tijd kunt investeren in dingen die echt resultaat opleveren.

📈 Wat kun je verwachten?

In het Profit BOOST Programma doe jij waardevolle inzichten op om je bedrijf te laten floreren. Ik begeleid je op weg naar meer winst, meer klanten en meer zakelijk succes en deel mijn persoonlijke ervaringen uit mijn carrière met je. Als bevoegd personal- & businesscoach deel ik waardevolle tools die je blijvend kunt inzetten.

Over Willem van Duuren

Als bevoegd Personal- & Businesscoach en ervaren leider in topmanagement posities bij o.a. Kamera-Express en HEMA en als ondernemer weet ik hoe complex het is om je winst te optimaliseren. Aan welke knoppen ga je draaien, de omzetknop, de kortingsknop, je aanbod, nieuwe klanten werven, meer traffic, conversie… of je kosten verlagen. Het is een intensieve reis. Ik ondersteun jou bij alle vraagstukken, neem je mee in alle opties en deel mijn successen en blunders met je.