Willem van Duuren - coach

Nu ik zo'n 30 jaar actief ben ik het bedrijfsleven in verschillende mooie managementfuncties bij prachtige bedrijven zoals Olympus en HEMA, zie ik de echte waarde van goed leiderschap. Goed leiderschap komt met de jaren, het is dat moment waarop je je ineens realiseert dat je alleen succesvol kunt zijn, wanneer je jouw team zo kunt ondersteunen dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat leiderschap vraagt om coachingsvaardigheden. Vaardigheden waar je best wat ondersteuning in kunt gebruiken. Na een bedrijfsopleiding coachend leidinggeven, realiseerde ik mij dat mijn grootste succes in al die jaren het aansturen van mijn teams is geweest. Dat is ook wat de zakelijke successen heeft bepaald in al die jaren. Een gemotiveerd team met mensen die leren van hun fouten en bereid zijn te veranderen. Dat heeft me geïnspireerd om me verder te verdiepen in het coachen en een professionele opleiding coaching te gaan volgen. Mijn doel als coach is mensen te helpen met het duidelijk stellen van hun (leer) doelen, de stappen te bepalen die nodig zijn om te veranderen en samen die stappen te doorlopen en de juiste keuzes te maken.
De enige persoon die iets kan veranderen, dat ben je zelf. Ik help je daarbij.

Waarom een coach opleiding?

Doordat ik opnieuw geïnspireerd werd door de opleiding coachend leiderschap en ik ontdekte dat mijn kracht ligt in het bouwen van succesvolle teams en de ondersteuning van individuen, vond ik het een geweldige kans om officieel geaccrediteerd coach te worden. Daarmee kan ik in en naast mijn job anderen helpen hun doelen te bereiken. Ik volg de opleiding tot geaccrediteerd coach bij opleidingsinstituut NONONS in Amsterdam.


Leiderschap & coaching, top combinatie

In mijn meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven heb ik voor mooie bedrijven en merken gewerkt, mooie teams gevormd en mooie resultaten behaald. In verschillende rollen van manager, tot CEO en zelfstandig consultant heb ik alle facetten van het ondernemen en leidinggeven geleerd, natuurlijk met vallen en opstaan. De verdieping in het coachvak brengt een aanvullende energie die ik toepas in mijn huidige rol. Met die ervaring kan ik jou helpen als sparring partner en coach.


Image
Regional manager

CEO

Owner

World Manager - huidig