Loopbaan & carriere coaching

Willem van Duuren – SR practitioner coach | Erkend NOBCO coach

Ik help jou de regie te pakken en je doelen te bereiken.

Erkend coach

Erkend en bevoegd personal coach

Ik help jou de regie te pakken en je doel te bereiken.

Loopbaancoach

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of volgende stap in je carrière maar weet je niet zo goed wat de volgende stap is? Met een loopbaantraject ontdek jij jouw ware passie, enthousiasme, talenten en persoonlijke waarden zodat jij jouw plan kunt maken om je droombaan te bemachtigen.

Jouw loopbaan en carriereplan

Heb jij het gevoel dat je aan een nieuwe uitdaging toe bent, zoek je een andere baan, of wil je uitvinden wat echt je droombaan is? Met loopbaancoaching ontdek jij waar echt jouw passie ligt. In dit complete loopbaantraject begeleid ik jou naar jouw toekomstige droombaan. In 4 modules neem ik je mee in jouw talenten, successen, persoonlijke kracht en waarden. Een passende baan voldoet aan wat je kunt, wil en moet. Met dit traject ga je dat ontdekken en maak je een plan om jouw droombaan te bemachtigen. 

De klik tussen jou en mij is de basis voor een succesvolle samenwerking. Onze samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertouwen. Daarom maak ik graag uitgebreid kennis met jou en vertel ik je wie ik ben en hoe ik werk.

Een coachtraject is altijd op maat. Een greep uit jouw opbrengst…

 

Ontdek jouw passie

Je ontdekt wat echt jouw passie is en waar je energie van krijgt

Jouw talenten in beeld

Je brengt je echte talenten in kaart

Jouw waarden bepalen

Je bepaalt welke waarden echt belangrijk zijn

Energie

Je ontdekt wat jou energie geeft in je werk

Je banenplan

Je stelt een banenplan op om jouw toekomstige droombaan te bemachtigen

Fysiek loopbaan traject

5 coachsessies van 1,5 uur 

Volledig loopbaantraject + toegang tot de online module met oefeningen en werkmap

Gratis intakegesprek

€985,-

excl. BTW

 

Online workshop vind jouw droombaan

Zelfstudie loopbaantraject inclusief 1 uur online coaching

Ga je liever zelf aan de slag, dan is deze online module met videoinstructie en werkmap voor jou een uitkomst. De zelfstudie is inclusief 1 uur online coaching van mij, naar wens kun je alsnog extra sessies bijkopen.

Inhoud programma

4 modules in digitale leeromgeving

Willen – kunnen – moeten & actieplan. De basis van het loopbaantraject. Je doorloopt ze online met duidelijke instructies. In de 4e module maak jij je eigen actieplan.

1 uur online coaching inbegrepen

Bij dit traject is altijd 1 uur online coaching inbegrepen. Dat uur kun je gebruiken om de uitkomst te bespreken of om je actieplan nog scherper te maken. Je kunt dit uur ook tijdens je traject inzetten of opsplitsen. Extra uren kun je bijboeken a €100,- ex BTW per uur (speciaal tarief)

Digitale omgeving

Je werkt vanuit een digitale veilige omgeving. De oefeningen maak je in een offline werkboek (inbegrepen) Je laat geen gegevens ergens achter

 

 

€249,- €99,-

Probeer de eerste module gratis uit, zonder verplichting

 

Willem van Duuren

Over mij.

Als bevoegd coach op senior practitioner niveau, met een zeer brede ervaring op het gebied van senior management bij grote bedrijven als HEMA, mijn ervaring als CEO en ondernemer help ik jou je persoonlijke- of zakelijke doelen te bereiken. No-nonsense, informeel maar to the point!

Coaching is mijn passie, ik heb tijdens mijn carriere gezien wat persoonlijke ontwikkeling je oplevert. Met mijn brede expertise help ik particulieren, ondernemers en leiders, succesvol hun doel te bereiken op persoonlijke en doeltreffende wijze.

Boek een gratis en vrijblijvende kennismaking in. Dat kan online of in mijn coachstudio in Baambrugge, vlakbij Amsterdam. Boek direct een afspraak in mijn agenda.