Loopbaan coaching op weg naar je droombaan

Op zoek naar je droombaan? Met loopbaan coaching creƫer jij een duidelijk beeld van je echt wil. Je vindt uit waar je passie ligt en zet dit om in een strategisch actieplan waarmee jij aan de slag kunt.

Loopbaan coaching gaat verder dan alleen het uitzoeken wat nou echt een baan is die bij je past. In een loopbaan coach traject ontdek je zelf waar nu echt je passie ligt en welke stappen je kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Dat doel kan liggen in die volgende stap die je wil maken bij je huidige werkgever of bijvoorbeeld door het kiezen voor een nieuwe richting.


Hoe werkt het?

Een loopbaan coach traject begin altijd met een intake. Tijdens de intake die altijd gratis is leg ik je uit hoe een traject werkt, hoeveel sessies ik denk nodig te hebben en vertel ik je meer over onder andere de privacy regels. In dit gratis gesprek heb je gelegenheid al je vragen aan mij te stellen over coaching. Tijdens het gesprek zoomen we in op jouw hulpvraag en het doel dat je wil bereiken. Na de intake heb je zelf de keuze of je een traject wil starten of niet.

Vervolg

Wanneer we starten met het coach traject zullen we in een aantal sessies van ca. 1,5 uur inzoomen op verschillende onderwerpen. Daarmee krijg jij meer inzicht in de dingen waar je energie van krijgt en waar je passie ligt. Naast oefeningen die we in de sessies doen kan het zijn dat je een aantal opdrachten mee naar huis krijgt om te maken. In ca. 4 a 5 sessies werken we toe naar een concreet plan dat jij opstelt om jouw volgende stappen te gaan zetten richting je doel. Wanneer we andere zaken tijdens het traject tegenkomen, zullen we altijd bespreken of dit iets is waar je wat mee wil doen? Stel dat je ontdekt dat je het lastig vindt om een sollicitatiegesprek te voeren. We kunnen er dan voor kiezen dit al een apart onderwerp op te pakken.

Na een traject heb jij inzicht in;

  • Jouw droombaan
  • Jouw persoonlijke waarden
  • Jouw passie en talenten
  • Jouw strategie en actieplan
Image
loopbaan coaching op weg naar je droombaan

Ik wil starten met een loopbaan traject

Een loopbaan coach traject begin altijd met een gratis intake. Wil je een intake plannen, vul dan het formulier in dan neem ik contact met je op.

Online en fysiek mogelijk

Net als reguliere coachsessies kan een loopbaan traject ook uitstekend online worden gedaan. Dat betekent dat je dit traject makkelijker kunt volgen en indien gewenst ook s'avonds kunt doen.

Image
    Ook leuk om te lezen


    Lees ook hier een artikel van intermediair.