Improve your business

Voor ondernemers en leiders die meer resultaat willen bereiken, zakelijk én persoonlijk.
Afspraak plannenOver mij

Wat is het IMPROVE YOUR BUSINESS programma?

Voor ondernemers en leiders in Retail, B2B, E-commerce

Improve Your Business

Het Improve Your Business Coachprogramma is ontworpen voor gevestigde ondernemers die op zoek zijn naar vernieuwde groei met hun bedrijf en meer balans in het ondernemen. In dit programma komen alle aspecten die met jou als ondernemer te maken hebben aan bod, van persoonlijke belemmeringen tot zakelijke strategie en uitvoering, leiderschap en imago, op weg naar meer resultaat en beter ondernemen.

Wanneer is dit programma voor jou geschikt?

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolWanneer je zoekt naar een betere of nieuwe strategie om meer resultaat te kunnen boeken

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolAls je vastloopt met de groei van je bedrijf

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolWanneer je resultaat of winst achterblijft

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolAls je zoekt naar vernieuwing

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolWanneer je als ondernemer een stap terug wil doen (of juist een stap naar voren)

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolWanneer je jouw leiderschap wil versterken

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolAls je hulp nodig hebt bij complexe situaties

Coronel Sports Bunnik | Start nu met Fitness | SportschoolJouw onderneming is actief in Retail, B2B, E-commerce of combinatie en verkoopt producten of diensten

Waarmee help ik jou.

Visie

Missie

Planning

Marketing

U

Strategie

Persoonlijke ontwikkeling

E-commerce

Leiderschap

Vernieuwde energie in jouw bedrijf.

Wanneer je merkt dat je energie voor het ondernemen afneemt, de werkelijkheid anders verloopt dan hoe je het bedacht had toen je startte met je onderneming dan is het programma IMPROVE YOUR BUSINESS een geweldig programma voor jou om vernieuwde energie te vinden. In dit intensieve programma begeleid ik jou in alle aspecten van het ondernemen, van vernieuwde strategie, businessplan, missie en visie en executie. Alle onderdelen van succesvol ondernemen nemen we onder de loep op basis van jouw situatie en wensen.

In het programma is personal coaching een belangrijk onderdeel. We werken op 1:1 basis aan jouw persoonlijke doelen als ondernemer om met meer plezier en rust te kunnen ondernemen, een goede balans te vinden en sterker te worden als persoon.

Persoonlijk leiderschap is een van de onderwerpen in dit programma. We werken aan het versterken van jouw rol als leider, manager en coach, werken aan communicatiekracht en een leiderschapsstijl waarmee jij succesvol aan de slag kunt om het maximale uit je medewerkers en partners te halen.

 

Geoptimaliseerde strategie en meer resultaat.

Het coachprogramma is naast de aandacht voor jou als ondernemer, CEO of manager, gericht op het bereiken van beter resultaat. Waar resultaat verbetert kan worden hangt af van de specifieke situatie. In ieder geval nemen we je visie, missie en strategie onder de loep en passen we het aan waar nodig. Dat kan resulteren in een vernieuwde strategie, wijziging in doelgroep, een andere marketing aanpak, online strategie of executie. Alles is gericht op resultaat, dus we stellen heldere doelen die goed meetbaar zijn. We beperken de tijd die we investeren in het plan en richten ons vooral op snelle executie zodat resultaat snel zichtbaar wordt en bijsturen snel mogelijk is.

Ook op het gebied van de integratie van een vernieuwd plan of nieuwe richting, het inbedden in de organisatie of executie van het plan is ondersteuning mogelijk in overleg.

Programma van 6 of 12 maanden.

Dit coachprogramma is een programma van minimaal 6 tot 12 maanden. In die periode werk je nauw samen met mij aan de strategie en aan executie. Gedurende het programma moet je rekening houden met een extra belasting op je tijdsplanning. Het programma is aanpasbaar, maar om een indruk te geven kan je rekening houden met:

⇒ 2x per maand personal/businesscoaching a 4 uur

Je werkt dus gemiddeld per maand minimaal 8 uur aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Daarbij komt je interne tijdbesteding aan de optimalisatie en executie.

Meer balans en plezier in je ondernemerschap.

Ondernemen is topsport!  Daarom is mijn programma zo ingericht dat er veel aandacht is voor jou als ondernemer. We werken 1-op-1 aan je persoonlijke doelen om je te helpen met meer plezier en rust te ondernemen, je work-life-balans te verbeteren en je sterker te maken als persoon. Onderwerpen zijn onder andere:

  • Het overwinnen van belemmerende overtuigingen
  • Verbetering van je werk-privé balans
  • Het leren loslaten
  • Het maken van zinvolle keuzes
  • Stressvermindering
  • Het leven volgens je waarden
  • Effectief omgaan met persoonlijke uitdagingen

Zo weten we zeker dat jij barst van de energie en vaardigheden om je doel te bereiken.

 

Maatwerk is de oplossing

Dit exclusieve programma biedt 1-op-1 begeleiding en maakt indien nodig gebruik van externe partners met specialisaties in specifieke vakgebieden. De planning van de verschillende onderdelen wordt op maat gemaakt en kan flexibel worden ingedeeld, gebaseerd op je situatie en behoeften.

Vraag en antwoord

Wat is businesscoaching?

Businesscoaching is coaching op het bereiken van je zakelijke doelen. Als coach help ik je inzicht te krijgen in jouw strategie en kansen voor verbetering. Coachen betekent dat ik jou niet ga vertellen wat je moet doen. Jij bent de ondernemer! Kom je er niet uit of heb je gericht advies nodig dan kan dat natuurlijk. Ik help je inzicht te krijgen, zet je voor scherpe dilemma’s en confronteer je met wat ik zie. Het mooie van businesscoaching is dat het buiten zakelijke doelen ook gericht is op jou als ondernemer.

Hoe weet ik of het voor mij geschikt is?

Het programma is intensief. Als je echt je doelen wil bereiken moet je hier de tijd voor vrijmaken. Als dat je lukt en je voldoende motivatie hebt en bereid bent te investeren in tijd en geld voor jouw bedrijf. dan is dit programma geschikt voor jou.

Voor welke bedrijven is dit programma geschikt?

In principe kunnen alle MKB bedrijven gebruik maken van dit programma. Ik richt me voornamelijk op Retail en Ecommerce bedrijven en zelfstandig ondernemers met een omzet tussen 1 miljoen en 10 miljoen of starters/ondernemingen die deze ambitie hebben. Zorgverleners, medische bedrijven, overheden, producenten zijn uitgesloten voor dit programma.

Wat als er extra expertisie nodig is?

In het geval dat er extra expertise nodig is dan kunnen die expertise additioneel inzetten. Ik beschik over een groot netwerk van experts waarmee ik veel heb samengewerkt.

Wat is de investering?

Mijn programma is maatwerk. Ik stel het samen op basis van de verwachte omvang van de specifieke situatie.

Om een richting aan te geven kan je denken aan een investering van ca. €35k ex BTW  voor een programma van 6 maanden en voor een programma van 12 maanden ca. € 60k ex BTW

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Neem direct contact op

Bel:

06 52 86 19 29

Email

info@coachnu.nl

Bezoekadres

Pr. Beatrixstraat 32, 1396 KE Baambrugge