Willem van Duuren

No-Nonsense Personal & Executive coach

 Geaccrediteerd coach | NONONS erkend | NOBCO coach

Businesscoach

Willem van Duuren – Linked-in

 

Over Willem van Duuren

Als ervaren leider in topposities bij o.a. Kamera-Express en HEMA en als ondernemer weet ik wat het betekent om aan het roer te staan. Het is vallen en opstaan. Als ervaringsdeskundige en bevoegd coach help ik jou de regie te nemen om persoonlijk- en zakelijk succes te realiseren.

Geaccrediteerd coach
Erkend en bevoegd personal coach
Coachfinder

Ben jij toe aan verandering en heb je behoefte aan een coach die jou op een doelgerichte wijze helpt om jouw doelen te bereiken? Loop je vast op persoonlijke belemmeringen of wil je zakelijk meer succes bereiken? Dan nodig ik je van harte uit kennis te maken. Als ervaren coach met een enorme dosis ervaring in het bedrijfsleven, help ik jou op een No-Nonsense en oplossingsgerichte manier jouw doelen bereikbaar te maken.

Willem van Duuren – Geaccrediteerd Personal -Executive en Businesscoach | NONONS erkend | NOBCO coach

Ondernemen is topsport, topsporters hebben een coach.

Coaching  op persoonlijk en zakelijk succes.

Als business- en personal coach ondersteun ik ondernemers en leiders op persoonlijk- en zakelijk vlak. Als ondernemer en leider sta je vaak continu aan, werk je aan je resultaat voor je bedrijf en schenk je volle aandacht aan jouw mensen. Maar wie is jouw steun? Wie denkt met je mee over strategische of impactvolle keuzes die je moet maken? Wie helpt jou als het anders loopt dan je had verwacht? Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is. Als bevoegd personal & businesscoach ondersteun ik jou. Of het nu gaat om persoonlijke ondersteuning, leiderschap of uitdagingen waar je mee te maken hebt, of om zakelijke doelen zoals beter rendement, meer omzet, vernieuwde strategie, ik ondersteun je als coach, mentor en sparringspartner.

Heb jij behoefte aan iemand die echt naar je luistert en jou helpt de juiste stappen te zetten naar succes? Een Personal coach om je persoonlijke doelen te bereiken, of een businesscoach om je zakelijke doelen te bereiken? Laten we dan een kennismaking inplannen.

Personal & Businesscoaching voor ondernemers en leiders

Wat brengt het jou?

 

Meer balans en regie

Meer balans in je leven krijgen door bewuste keuzes te maken zodat je zelf in regie bent en blijft. Scherpe focus en weten wat je te doen staat als ondernemer en leider.

Sterker en krachtiger worden

Sterker overkomen, meer zelfverzekerd worden, in je kracht staan als leider en zelf de regie nemen, door vlijmscherpe doelen te stellen en een pad uit te werken om die doelen te behalen.

Minder stress, meer rust

Beter leren omgaan met je overtuigende gedachten, belemmeringen die je jezelf oplegt, of weerhouden om datgene te doen wat echt nodig is om je doel te bereiken. 

Meer uit jezelf halen

Ontwikkelen van nieuwe vaardigheden die jou verder helpen als leider, maar ook persoonlijk, op het gebied van  persoonlijke ontwikkeling en succes.

Meer rust in ondernemerschap

Balans tussen werk en privé verbeteren door zaken beter te organiseren, meer afstand te kunnen nemen, overtuigingen los te laten en meer over te laten aan anderen.

Beter resultaat uit je onderneming

Groei en resultaat verbeteren op een gestructureerde manier, door te vernieuwen, je koers of strategie om te gooien, te sparren over wat er nog meer mogelijk is, of meer verantwoording neer te leggen waar het hoort.

ebook

Gratis E-book

Zo start jij een succesvol coachtraject. +35 tips!

Wil jij goed voorbereid starten aan een coachtraject, download dan het E-book met meer informatie en meer dan 35 tips over hoe jij succesvol een traject kunt starten.

“Ik ben echt tot goede inzichten gekomen die me verder brengen. Wat begon met een loopbaantraject eindigde in een privé/werk balans zoektocht. Daar heb ik meer aan, want dat is eigenlijk het probleem. Door me meer los te koppelen van mijn werk, ben ik minder emotioneel.

Manager communicatie, Anoniem

“Willem was erg betrokken, geïnteresseerd, open en motiverend, dat zeker vertrouwen heeft gewekt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer uit de coaching sessies heb kunnen halen dan ik van tevoren had bedacht.”

CEO – businesscoaching traject, Anoniem

“Willem kon erg goed observeren en signaleren waar mijn doelen lagen. Dit controleerde hij bij mij ook en hij nam de tijd om hierover te spreken en hiermee te oefenen. Hij hielp mij bij de stappen die ik kon nemen om mijn doelen te bereiken. Hij gaf mij goede tips en oefeningen die voor mij heel erg verhelderend werkte, mij bewust maakte en ervoor zorgde dat ik goed aan de slag kon met mijn doelen.”

Manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb heb dit als heel positief ervaren. Willem is een fijn persoon om mee te praten, hij luistert goed en weet precies hoe hij mij in beweging krijgt. Het inzicht dat ik heb opgedaan, heeft me geholpen om assertiever te worden en meer nee te kunnen zeggen. Ik zou Willem zeker aanbevelen.

Retail manager -Personal coaching traject, Anoniem

“Ik heb enorm veel geleerd over mij eigen leiderschap. Mijn valkuilen heb ik goed in zicht en merk nu al dat meer rust heb doordat ik beter zaken bij anderen kan neerleggen, zonder dat ik het zelf oppak. Ik heb 5 sessies gedaan en die zijn me heel goed bevallen. Thanks Willem!”

Marketingmanager – Personal coaching traject, Anoniem

“Na 3 jaar ondernemen zat ik een beetje vast en zocht naar hulp van iemand die mij nieuwe inspiratie kon geven. We hebben mijn plannen opnieuw bekeken. Willem heeft mij geholpen de dingen die echt belangrijk meer aandacht te geven en groter te maken, dat geeft me veel rust. Mijn nieuwe plannen staan alweer klaar en ik ga met goede energie aan de slag.”

Eigenaar modewinkel – Businesscoaching traject, Anoniem

“Na mijn vertrek bij mijn bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt wist ik even niet wat ik wilde gaan doen. Daarom heb ik een loopbaan traject gevolgd. Met het inzicht dat ik heb opgedaan, ontdekte ik dat ik eigenlijk iets heel anders wilde gaan doen. Daarvoor hebben we een plan gemaakt. In mei ben ik begonnen als zelfstandig communicatieadviseur en heb mijn eerste opdrachten binnen.”

Zelfstandig communicatieadviseur – Loopbaan traject, Anoniem

“Good listening, nice person, good location. Being new in Netherlands, Willem helped me to find my way!”

Consultant SAAS – Personal coaching traject, Anoniem

Natuurlijk loop je bij het volgen van je droom ook tegen lampen. Een coach die je ondersteunt is daarom onmisbaar. Zó ontzettend bedankt Willem. Je stimuleert me en geeft me vertrouwen””

Sebastiaan Wubbe

Eigenaar , Today is Amazing

Businesscoaching

Personal – en Businesscoaching voor ondernemers en leiders

Met mijn ervaring uit top posities in Retailbedrijven, E-commerce en Business 2 Business, als ondernemer en bevoegd coach, help ik ondernemers en leiders meer resultaat te behalen, persoonlijk en zakelijk. Bij mij kan je terecht voor no-nonsense coaching, op een informele maar doeltreffende manier. Ieder traject is anders, of het nu gaat om personal coaching, businesscoaching of mentorschap, we stemmen dit van te voren af zodat jij precies weet wat je van mij kunt verwachten. Meer weten, boek dan een gratis kennismaking in.

“Het is mijn missie om coaching toegankelijk te maken voor iedereen”

“Ik gun iedereen een coach omdat het bijdraagt aan je zelfontwikkeling, blokkades opheft en je sterker maakt als persoon, waardoor je niet alleen meer geluk ervaart maar ook beter gaat presteren, prive en zakelijk” 

Persoonlijk leiderschap

4 avond trainingen vanaf januari

Versterk je persoonlijk leiderschap

Dit “Versterk jouw leiderschap” Coachprogramma is ontworpen voor gevestigde ondernemers en leiders die hun leiderschapsvaardigheden willen versterken. In 4 sessies werk je samen met 4 andere ondernemers aan jouw leiderschapsvaardigheden op basis van door jou aangedragen situaties. Dit maakt het programma uniek. Niet alleen kun je direct met de opgedane kennis aan de slag, maar werk je ook samen met andere ondernemers en leiders. Het leiderschap programma is ingericht op coachend leiderschap. Een leiderschapstijl waarbij je de verantwoordelijkheid daar legt waar hij thuishoort en je op coachende wijze leert jouw team aan te sturen. Het programma zit boordevol handige modellen die je direct kunt toepassen en die we in de training ook zullen oefenen.

Jij. Jouw bedrijf, jouw mensen.

Wil jij als ondernemer of leider jouw medewerkers extra ondersteuning bieden door middel van coaching? Wil je baanbrekend betere resultaten behalen, uitval reduceren en motivatie verhogen? Met onze coachpool oplossing voor bedrijven bieden we die mogelijkheid.

In mijn rol als coach in de coachpool bij HEMA heb ik gezien wat de waarde van coaching is en hoe het bijdraagt aan meer werkgeluk, hogere prestaties, minder uitval en behoud van medewerkers. Juist in deze tijd is die extra ondersteuning noodzakelijk om goede werknemers te behouden en het verzuimpercentage te verlagen. Daarom bied ik met mijn team van erkend en gespecialiseerd coaches een volledige oplossing aan met onze coachpool. 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of heb je direct behoefte aan een personal coach? Neem dan even contact op.

Team van coaches

Wij coachen je medewerkers.

Blije medewerkers presteren beter. Daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe zorg je als werkgever dat je medewerkers blij worden? Zelfs wanneer je een sterk beleid hebt neergezet kan het zijn dat je medewerkers tegen uitdagingen aanlopen op persoonlijk vlak of op het werk en extra ondersteuning nodig hebben. Ons team van personal coaches met ieder een aanvullende expertise, coacht medewerkers op persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om persoonlijke uitdagingen, privé-werk balans, stress & Burn-out, leiderschap, life-coaching of rouw- en verlies, wij bieden op alle fronten ondersteuning. 

En niet alleen bij issues ondersteunen wij medewerkers, we ondersteunen ook als goed gaat! Juist om ervoor te zorgen dat het goed blijft gaan. Een belangrijke ondersteuning die bijdraagt aan een lager uitval percentage, hogere prestaties en behoud van je medewerkers. Een waardevolle investering die zichzelf terugbetaald.

Ons team van erkend coaches.

Hogere prestaties, lager verzuim

Topprestaties van je medewerkers bereik je door aandacht en ondersteuning te geven wanneer het nodig is. Als vast team van erkend & bevoegd coaches bieden wij die ondersteuning op een toegankelijke en persoonlijke manier. Als externe coachpool of aanvulling op een bestaande interne coachpool.

Vast team van erkend coaches

Fysieke – en online coaching

Eenvoudig te boeken via online portal

Toegankelijk en persoonlijk

Vraag de brochure aan.

Onze coachpool oplossing

Meer weten over de CoachNu coachpool oplossing? Vraag dan direct de brochure aan.

brochure bedrijfscoaching
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Inhoud