Elke Rosendaal

Personal coach + Mama – & ouderschapscoaching

 • N

  Life coaching

 • N

  Mama - & ouderschapscoaching

 • N

  Loopbaancoaching

‘Als je goed voor iedereen wil zorgen, vergeet dan jezelf niet’

Over mij

Dag in dag uit ben je bezig met het voldoen aan verwachtingen. Maar zelf schiet je er eigenlijk bij in. Je voelt je vaak moe en overprikkeld en je worstelt om alle ballen hoog te houden. Je zou dit graag anders willen, maar je hebt het gevoel dat je nou eenmaal geen keus hebt.

 

Stel je voor dat je iemand hebt die jou begrijpt. Die jou op een warme en praktische manier naar een energieker en fijner leven kan begeleiden. Die zonder oordeel naar je problemen luistert en jou helpt om je overtuigingen en gedrag te veranderen.

 

Als werkende moeder van drie jonge kinderen weet ik hoeveel er van je gevraagd kan worden. Jij bent niet de enige die worstelt. Zelfs al ziet het er bij anderen zoveel gemakkelijker uit.

 

Wat jou zou helpen is om te onderzoeken wat nou écht belangrijk is voor jou. Om jouw keuzes en leven niet te laten bepalen door de situatie of door jouw belemmerende overtuigingen. Maar om bewustere keuzes te maken, vanuit jouw eigen waarden. Om zelf weer regie te nemen over je keuzes. Zodat je minder gaat doen, maar daardoor eigenlijk meer gaat bereiken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin of omgeving.

 

En het mooie is dat ik jou daar bij kan helpen. Als jij graag een betrokken en positief ingestelde coach wil, die jou met een heel praktische insteek écht gaat helpen om meer regie, rust of balans in je leven aan te brengen, waardoor je weer meer energie en plezier zult ervaren, ben je bij de juiste persoon.

 

In mijn eigen praktijk in Arnhem help ik met name moeders, om zelf weer regie te nemen, prioriteiten te stellen vanuit hun eigen waarden, en zo te kiezen voor wat ze zelf willen, zónder schuldgevoel.

 

Bij mij kun je terecht voor:

Life coaching

Merk jij dat je vast zit in bepaald gedrag en bepaalde patronen? Mis je iets, maar weet je eigenlijk niet eens wat? Wil je de situatie of jezelf wel veranderen, maar heb je geen idee hoe?

Stel je eens voor dat jij weet wat je belangrijk vindt en vaker kan kiezen voor wat je zelf écht wil. Dat je bij jezelf kan blijven en je eigen grenzen aan kan geven (zonder schuldgevoel). Dat je het gevoel hebt dat je weer regie hebt over je eigen leven. Door middel van life coaching nemen we datgene waar jij last van hebt weg en werken we aan jouw persoonlijke doelen.

Mama - & ouderschapscoaching

Ben je het zat om je overvraagd en overprikkeld te voelen? Ben je er klaar mee om ’s avonds uitgeblust op bank te vallen? Baal je ervan dat de dagen soms meer voelen als óverleven dan als echt leven (en daarvan kunnen genieten)? Dan help ik jou graag naar meer energie, rust, balans en plezier. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk moeders te helpen om ook van deze fase in hun leven te kunnen genieten. Omdat ik vind dat alle moeders het verdienen om wat meer oog voor zichzelf te hebben. En een blije moeder, betekent een blij gezin. Bereik rust met mama – & ouderschapscoaching.

Loopbaancoaching

Ga jij nog met plezier naar je werk? Twijfel je of je nog op de juiste plek zit? Of heb je misschien het gevoel dat je vastloopt in je carrière? Dan kan loopbaan coaching je helpen bij het verkennen van je mogelijkheden, het stellen van doelen, maken van keuzes en ontwikkelen van vaardigheden. Of je nu worstelt met werk gerelateerde uitdagingen, of je carrière naar een hoger plan wil tillen, loopbaan coaching helpt om weer zelf de regie te pakken.

Erkend en bevoegd personal coach

Onderwerpen, locatie en diensten

Onderwerpen waarbij ik jou kan begeleiden

 

 • Communicatie
 • Energiebalans
 • Grenzen stellen
 • Keuzes maken
 • Kwetsbaarheid
 • Perfectionisme
 • Persoonlijk leiderschap
 • Prioriteiten stellen
 • Regie nemen
 • Schuldgevoel
 • Stress
 • Timemanagement
 • Werk-privé balans
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfzorg
 • Zingeving

Regio:

Arnhem – Utrecht – Nijmegen

Coachvorm:

 • Fysieke coaching bij coach
 • Fysieke coaching bij werkgever
 • Online coaching

Volg mij:

 • Connect met Elke

“Samen op pad naar meer energie, rust, balans en plezier”

Kernwaarden in mijn aanpak zijn: betrokken, vertrouwen, eerlijk en praktisch.
Betrokken: Ik word vaak omschreven als warm en betrokken en vind dit een belangrijke kwaliteit als coach. Ik doe er dan ook alles aan om jou dit zo te laten ervaren in een coach traject.
Vertrouwen: Ik ben integer en wil graag jouw vertrouwen winnen, zodat jij je veilig voelt in onze ‘relatie’. Daarnaast heb ik ook vertrouwen in jou. Vertrouwen in jouw eigen ideeën, je oplossingsvermogen en je daadkracht. Als jij dat zelf een beetje kwijt bent geraakt ga ik je helpen om het weer terug te vinden.
Eerlijk: Ik ben optimistisch van aard, maar maak dingen niet mooier dan ze zijn: een positieve realist. Ik durf jou op emphatische wijze te confronteren als dat nodig is. Zodat onze sessies uitstijgen boven de gesprekken die je al voert met je vrienden.
Praktisch: Ik wil dat jij gedurende het traject échte verschillen gaat merken in je leven. In wat je denkt én doet. Dat betekent dat je niet weken lang alleen je verhaal komt vertellen, maar dat ik er met een praktische insteek voor zorg dat je ook écht verandering gaat merken.

Mama - & ouderschapscoaching

Ervaringen van coachees

“Ik vond het opvallend dat ik na een of twee gesprekken echt al heel veel stappen in de goede richting heb kunnen zetten. Veel concrete handvatten en acties die daadwerkelijk effect hebben.”

Anouk, procesregisseur en moeder van twee kinderen

“Elke is geïnteresseerd, kundig, enthousiast, veilig, oplossingsgericht, aanvoelend, motiverend, realistisch, concreet en met een fijne dosis humor. Na elk gesprek ging ik opgewekt en opgeladen naar huis. Klaar om zaken aan te pakken.”

Selke, Officier van Justitie en moeder van drie kinderen

“Door Elke heb ik nog meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat voor mij belangrijk is, wat ik wil, wat helpt – en ook: niet helpt – om daar te komen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een coach / sparringpartner als Elke kan gebruiken.”

Aletha, advocaat & associate partner en moeder van twee kinderen

Specialiteit

Mama – & ouderschapscoaching

Moeders

Moeders die worstelen met het hooghouden van alle ballen. Die weer regie willen pakken en zonder schuldgevoel eigen keuzes willen maken en voor verandering willen gaan.

Vrouwen

Vrouwen die hun mannetje willen staan, zonder hun vrouwelijke kant te hoeven verliezen.

Mijn werkgever is aangesloten bij CoachNu

Wanneer je werkgever is aangesloten bij CoachNu kun je direct een kennismaking inplannen. Is je werkgever niet aangesloten of wil je meer informatie ontvangen kies dan voor een privé kennismaking.

Ik wil een privé coachtraject starten

Wanneer je werkgever niet is aangesloten bij CoachNu boek dan een privé kennismaking in of vraag naar de mogelijkheden voor coaching via je werkgever. CoachNu neemt eerst contact met je op.