Willem van Duuren

Personal & Businesscoach

Ontdek wat personal coaching voor jou kan betekenen.

Van doel naar actie.

November coachmaand.

Er wordt veel gesproken over personal coaching, maar als je er niet eerder mee te maken hebt gehad is het lastig een oordeel hierover te geven. Daarom organiseer ik in de maand november gratis kennismakingssessies van 1 uur online coaching, zodat je zelf ervaart wat coaching is en wat het voor jou kan betekenen. Ik neem je mee in verschillende coachtechnieken en laat je kennismaken met inzichtgevende vragen en oefeningen. Zo krijg je een helder beeld wat coaching is en hoe ik werk. Wil je ook weten wat coaching voor jou kan betekenen? Boek dan direct een van de gratis online avondsessies in november.

Hoe werkt coaching?

Welke methode is voor mij geschikt?

Hoe werkt dat? Inzichtgevende vragen?

Hoe ziet een coachoefening er eigenlijk uit?

Boek direct jouw gratis online sessie.

In november kan jij kennismaken met coaching op dinsdag/woensdag/donderdag avond tussen 19:30-20:30. Maximaal 1 persoon per sessie. Na boeking ontvang je een bevestiging per mail met een link om in te loggen op de online meeting.

Ik help jou de regie te pakken

Bereik je doel met personal coaching.

Ik help jou om verandering te realiseren en je doelen te bereiken. Bij mij kun je terecht voor coaching op persoonlijk vlak. Of het nu gaat om dingen waar je last van hebt zoals bijvoorbeeld een overvol hoofd, dingen loslaten, ingewikkelde keuzes maken, conflicten hebt op het werk, assertiever wil overkomen, vaker nee wil zeggen.. Kortom voor de meeste issues zijn er oplossingen die we kunnen vinden met persoonlijke coaching.

In mijn coachingstrajecten beginnen we altijd met een gratis intakegesprek waarin we samen jouw doelen en uitdagingen bespreken. Als personal coach maak ik daarbij gebruik van verschillende methodes en technieken om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en om te bepalen welke aanpak het beste bij jou past.

Vervolgens gaan we aan de slag om concrete stappen te zetten richting jouw doelen. Ik help je daarbij om je eigen kracht te ontdekken en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Over Willem van Duuren

Personal & Businesscoach

Geaccrediteerd coach | NONONS erkend | NOBCO coach

Het is mijn missie en passie om anderen te helpen meer uit zichzelf te halen. Ik ben bevoegd coach met 30 jaar management ervaring in retail en BtB! Ik coach individuen en ondernemers, CEO’s, managers.. met personal- en businesscoaching. Mijn coaching is oplossingsgericht, to-the-point. Ik stel je veel verdiepende vragen, we doen oefeningen en ik confronteer je met wat ik zie. We houden het leuk, informeel als het kan, confronterend als het moet. Ik coach in mijn coachstudio in Baambrugge, landelijk gelegen langs de A2 tussen Amsterdam en Utrecht, en online. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Personal coach en Business coach

Willem van Duuren – Linked-in

 

Erkend en bevoegd personal coach
Geaccrediteerd coach

Wat wil jij bereiken?

Meer rust creëren door dingen los te laten

Zelf in regie zijn en bewsut keuzes maken die passen bij jouw waarden

Beter omgaan met beperkende gedachten

Je gedachten ” ik kan het niet, het lukt me niet” leren loslaten

Opheffen van persoonlijke belemmeringen

Veranderen om datgene op te lossen waar je tegenaan loopt of last van hebt

Sterker overkomen en assertiever worden

Meer in regie zijn en eigen keuzes kunnen maken door vaker NEE te zeggen.

Betere privé - werkbalans

Leren een betere balans te vinden voor wat jij echt belangrijk vindt

Wat is jouw uitdaging?

Ontdek de kracht van personal coaching en boek een gratis kennismaking.